HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «34 χρόνια ήταν πολλά, αλλά άξιζε τον κόπο»

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Souper League.


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχάρη όλους τους παράγοντες αναφέροντας μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της ότι «τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ, είναι μπροστά μας και για όλα αυτά, η παρουσία της οικογένειας Σαββίδη αποτελεί εγγύηση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Απόψε γράφτηκε ιστορία. Με χρυσά γράμματα. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Δίκαια, πανάξια και με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Η αναμονή τελείωσε. Τα 34 χρόνια ήταν πολλά, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Για όλα όσα προηγήθηκαν, αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ, είναι μπροστά μας και για όλα αυτά, η παρουσία της οικογένειας Σαββίδη αποτελεί εγγύηση.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την σπουδαία επιτυχία και μας έκαναν υπερήφανους. Από τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, τον εμβληματικό αρχηγό Αντρέ Βιεϊρίνια και όλους τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και τους ανθρώπους που συνήθως μένουν στην αφάνεια, τον ένα και μοναδικό κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη. Τον άνθρωπο που δεν δίνει απλά νόημα στα όνειρα του κάθε ΠΑΟΚτσή. Μπορεί να τα πραγματοποιεί…»


Πηγή






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια