Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θανατηφόρο τροχαίο Π. Κεραμίδι - 54χρονος το θύμα - Εξέπνευσε στο Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης λίγο μετά την διακομιδή του


Θανατηφόρο τροχαίο σήμερα το μεσημέρι στο ύψος του Π. Κεραμιδίου με θύμα έναν 54χρονο.

Συγκεκριμένα το όχημα του άτυχου 54χρονου εξετράπη της πορείας του για άγνωστο ακόμη λόγο, ανετράπη και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος λίγα λεπτά μετά το ατύχημα αφού το ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο σημείο του ατυχήματος, όπου και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς όμως ο 54χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την διακομιδή του στο Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται απο την Τροχαία Κατερίνης.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.