Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ηλίας Παπανικολάου: Επιστροφή στο 5ο ΓΕΛ Κατερίνης με πολύ συγκίνηση για τον "Επιθεωρητή"


Ο Ηλίας Παπανικολάου, φοιτητής Νομικής ΑΠΘ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας, χθες το βράδυ επέστρεψε για λίγο στο 5ο ΓΕΛ Κατερίνης, όπου διετέλεσε μαθητής, πριν λίγα χρόνια, για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση "Ο Επιθεωρητής" που ανέβασε η Θεατρική ομάδα του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου.

Με πολύ συγκίνηση, μετά το τέλος της παράστασης, συνάντησε παλιούς του καθηγητές, πρώην συμμαθητές, και πολλούς γνωστούς και φίλους του.


Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία: Βαλεντίνος Πελάγος
Βοηθός σκηνοθέτη: Άρης Γιαννακόπουλος

Έπαιξαν οι ηθοποιοί-μαθητές (με αλφαβητική σειρά) :

Αρβανίτης Μιλτιάδης
Βούλγαρη Λουίζα
Γεωργαντοπούλου Άννα
Δημητριάδης Ιωάννης
Κοντοφάκας Δημήτρης
Λαβαντσιώτη Χριστίνα
Μουλάι Χριστιάνα
Παπουτσίδου Ραφαηλία
Πετρίδου Πολυξένη
Σαμακοβλή Βασιλική
Σίμου Χριστίνα
Τερζοπούλου Σοφία
Φουντουκίδου Χριστίνα

Μαθητές Βοηθοί:
Παππάς Αλέξανδρος
Γεωργούσης Στέλιος

Υπεύθυνοι καθηγητές:
Ζάλιος Χρήστος
Λιακοπούλου Ευτυχία
Παπακώστα Κατερίνα


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.