Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δημήτρης Ζαφείρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού. Ποιος είναι;Ο Δημήτρης Ζαφείρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και εν ενεργεία καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το 1992.

Εκτός από την εκπαίδευση σε σχολεία ο κ. Ζαφείρης, ασχολείται και με πολιτιστικούς συλλόγους (κυρίως της Βόρειας Πιερίας) ως χοροδιδάσκαλος.

Διετέλεσε επί είκοσι και πλέον έτη Χοροδιδάσκαλος του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου Αιγινίου  "Η Δήμητρα" και  από το  2006 έως το 2011 πρόεδρος του Δ.Σ. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους πολιτιστικούς συλλόγους :"Νικόλαος Λούσης" Κολινδρού, Πολυφυτιανών Καστανιάς", Διαμαντής Νικολάου "Ρυακίων,  Γυναικών Παλιαμπέλων, Νέων Π.Ελευθεροχωρίου, Απανταχού  Μεθωνιωτών Μεθώνης, "Παναγία Μακρυράχη" Παλιόστανης.        
                                   
Επίσης εργάστηκε στα ποδοσφαιρικά σωματεία: Αιγινιακός (15 έτη στις Ακαδημίες-2 έτη Ανδρική), Αριστοτέλης Καταχά, Μέγας Αλέξανδρος Μ.Γέφυρας, ΜΑΣ Παλιαμπέλων, Κεραυνός  Μακρυγιάλου, Διγενής Αλωνίων.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του αιμοδοτικού συλλόγου Αιγινίου, μέλος του Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Αιγινίου, και μέλος της επιτροπής του Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας.
                                 
Από το  2007 έως το 2010 διετέλεσε ταμίας του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχίας Πιερίας αφού εκλέχτηκε πρώτος επιλαχών νομαρχιακός σύμβουλος το 2006.  
                                                
Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Πύδνας Κολινδρού ως επικεφαλής της παράταξης "Νέοι Άνθρωποι- Νέες Ιδέες- Νέα Πορεία" και από τότε είναι  Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου. 

Είναι διορισμένος εκπαιδευτικός Φυσικής   Αγωγής  στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση αφού πέτυχε στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και είχε προϋπηρεσία ως αναπληρωτής πέραν των σαράντα μηνών. 

Είναι παντρεμένος με την Ζουμπουλιά Δελή  (Δασολόγο) και έχουνε μια κόρη την Καλλιόπη- Μαρία και ένα γιό το Θανάση.

Σήμερα ο Δημήτρης Ζαφείρης βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο διεκδικώντας επάξια την ψήφο των συνδημοτών του ως Υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό "Νέοι Άνθρωποι- Νέες Ιδέες- Νέα Πορεία". Γνωρίζει πολύ καλά τον Δήμο και τα προβλήματα του και είναι έτοιμος, μαζί με την ομάδα του, να εργαστεί σκληρά για την επίλυσή τους.

Ο Δημήτρης Ζαφείρης ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται στην επόμενη διοίκηση του Δήμου, γιατί είναι θα είναι η φωνή που χρειάζεται και που θα κάνει την διαφορά, και γιατί θα εκπροσωπήσει επάξια όλους όσους τον εμπιστευθούν.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.