Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Φύτευση δέντρων και ανθοφόρων λουλουδιών στην Περίσταση


Η ενίσχυση του πρασίνου σε όλο το εύρος του Δήμου και  η αναμόρφωση  των κοινόχρηστων χώρων συνιστούν διαχρονικά προτεραιότητες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης. Προς την κατεύθυνση αυτή, φύτευση δέντρων και ποικιλίας εποχικών λουλουδιών έγινε (στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας), στην Δημοτική Κοινότητα Περίστασης.


Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης: «Οι φυτεύσεις και η συντήρηση του πρασίνου στους πολυσύχναστους χώρους, τις πλατείες, τον πεζόδρομο, τα πάρκα και ταυτόχρονα στους συνοικισμούς και την περιφέρεια είναι καθημερινή μας μέριμνα. Επιδίωξή μας είναι όλα αυτά τα σημεία να αποτελούν ένα πραγματικό στολίδι που θα χαίρονται οι Δημότες και οι επισκέπτες της Κατερίνης. Άλλωστε η ενίσχυση με πράσινο και η αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων μας αφορά όλους».


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου καθημερινά και συστηματικά είναι σε εξέλιξη παρεμβάσεις συντήρησης και πιο συγκεκριμένα κλαδεύονται δέντρα, γίνεται καθαρισμός, φύτευση νέων φυτών κ.ο.κ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.