Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χρήστος Κοσκινάς: «Στη Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Με αυτή τη σκέψη έκανα μία συνειδητή επιλογή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».


     « Στη Δημοκρατία, δεν υπάρχουν αδιέξοδα! » Με αυτή τη σκέψη έκανα μία συνειδητή επιλογή για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα είμαι στην ομάδα του υποψήφιου Δήμαρχου  Δίου – Ολύμπου , Κώστα Δημόπουλου και  της ‘’Ολύμπιας Συμμαχίας ’’ .

        Η επιλογή είναι ρεαλιστική. Θεωρώ πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κατεξοχήν πεδίο όπου οι ‘’ κομματικές ταυτότητες ‘’ μένουν στην άκρη. Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

    Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώ το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου για τους παρακάτω λόγους:

  • Πρώτον επειδή αισθάνομαι ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές, για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται.
  • Δεύτερον επειδή το να είσαι σε μία παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς, αφήνοντας την τύχη του τόπου σου σε άλλους είναι μιζέρια και μοιρολατρία.
  • Τρίτον επειδή πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη Ολύμπια Συμμαχία με επικεφαλής τον Κώστα Δημόπουλο μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος μας , επιδίωξη που άλλωστε αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή.
   Είναι αδήριτη ανάγκη να παλέψουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

-Σκοπός μου είναι να αναδείξω στα δημοτικά όργανα τους προβληματισμούς και τα θέλω των Πολιτών.

-Οφείλω, ως εκπαιδευτικός , να προσπαθήσω ώστε ο Δήμος ‘’ Δίου – Ολύμπου’’   να ‘’ανεβεί’ στα μάτια των Συμπατριωτών μας σε όλη την Πιερία και στην Ελλάδα.

-Αξίζει να προσπαθήσω, ώστε να αναδειχθούν όλα τα θετικά στοιχεία που έχει ο Δήμος ‘’Δίου – Ολύμπου’’, σε επίπεδο Πολιτιστικό, Ιστορικό και Τουριστικό.

-Θέλω να εργαστώ για την αναβάθμιση του  Δήμου ‘’Δίου – Ολύμπου’’. Πιστεύω απόλυτα σε αυτήν την Προοπτική.

Για όλα τα παραπάνω, μα και για πολλά άλλα που θα βρούμε μαζί στην πορεία, ζητώ την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας!

Θεωρώ πως η εμπειρία του συγκεκριμένου υποψήφιου Δημάρχου είναι σημαντική για θέματα κυρίως που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Με κοινή δουλειά και με την ανεξάρτητη-υπερκομματική νοοτροπία που διαθέτει ,θα ενεργήσει με μοναδικό σκοπό το καλό όλων των πολιτών, ξεπερνώντας τις κομματικές πιέσεις και τα οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα.

Τέλος, ζητώ από  όλους εσάς που ζείτε και εργάζεσθε στα χωριά μας αλλά και στο Δήμο Λιτοχώρου να με κρίνετε με βάση  την κοινωνική μου δράση, τις ιδέες μου και  το πάθος μου για δουλειά!

Για τους παραπάνω λόγους και άλλους τόσους ακόμη, θεωρώ πως ο Κώστας Δημόπουλος ο Δήμαρχος  είναι όχι μόνο συνειδητή και ρεαλιστική, αλλά και η καλύτερη επιλογή με την οποία μπορώ να εκφραστώ.

Ξεκινάμε, με την σκέψη πως το καλύτερο δεν έρχεται μόνο του, μα θα το φέρουμε εμείς, όλες και όλοι μαζί. Και όπως αγαπώ να λέω ο Δήμος  ‘’Δίου – Ολύμπου ‘’   ενώνει!… Ολύμπια Συμμαχία , λοιπόν!  

Στέκομαι  με σεβασμό και ειλικρίνεια δίπλα σας και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.