HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαφία φυλακών Κορυδαλλού: Δολοφόνησαν τον συνεργό του «αρχηγού»

Νέες αποκαλύψεις για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού. Συνεργός του φερόμενου ως αρχηγού της μαφίας δολοφονήθηκε. Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Ήταν ο άνθρωπος που υπέθαλψε τους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου και ετοίμαζε σχέδιο απόδρασης του «αρχηγού».



Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού. Έγγραφο που έφτασε σήμερα (12.04.2019) στην Αντιτρομοκρατική αποκαλύπτει πως ο θάνατος κρατούμενου στις φυλακές στις 27 Ιανουαρίου 2019 δεν ήταν εξαιτίας υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. Ήταν δολοφονία.

Ο κρατούμενος αυτός, σύμφωνα με όσα κατά πληροφορίες αναφέρονται στο εν λόγω έγγραφο, ήταν ασφυκτικός και προκλήθηκε είτε από στραγγαλισμό είτε από απόφραξη των αναπνευστικών οδών. Είτε τον στραγγάλισαν δηλαδή, είτε με κάποιο τρόπο του έκλεισαν το στόμα και τη μύτη μέχρι να πεθάνει.

Ο άνθρωπος αυτός θεωρείται άμεσος συνεργός του φερόμενου ως «αρχηγού» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού και ήταν εκείνος που σε πρώτη φάση έδωσε καταφύγιο τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και σε δεύτερο χρόνο προετοίμαζε την απόδραση του «αρχηγού» με σχέδιο αλά Πάσσαρη!

Το ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του παραμένει, για την ώρα, άγνωστο. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πει αν, ενδεχομένως, η αποκάλυψη του σχεδίου απόδρασης και η σύλληψή του μπορεί να ήταν η αιτία να «βγει από τη μέση».

Το σχέδιο απόδρασης
Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν αποκαλυπτόταν το σχέδιο απόδρασης αλά Πάσσαρη που σχεδίαζε ο κρατούμενος που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό. Στόχος ήταν να καταφέρει να αποδράσει από τη φυλακή ο άνθρωπος που θεωρείται αρχηγός της μαφίας.

Ο άνθρωπος αυτός είχε βρει ανθρώπους για να σχεδιάσουν τις λεπτομέρειες της απόδρασης. Ένας από αυτούς ήταν και ο κρατούμενος που δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο. Το σχέδιο είχε ως εξής: είχαν προμηθευτεί δυο στολές αστυνομικών, χειροβομβίδες, ένα κομμένο Καλάσνικοφ και δυο πιστόλια, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν στο μακελειό που προετοίμαζαν. Τα «υλικά» πολέμου τα είχαν κρύψει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η απόδραση θα γινόταν όταν ο Αλβανός κακοποιός θα δικαζόταν για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου (που πλέον είναι προφυλακισμένος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού) στην Πεντέλη. Ξαφνικά στο δικαστήριο θα πάθαινε… κρίση που θα του προκαλούσε κάποιο σκεύασμα, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί θα τον περίμεναν οι δυο συνεργοί του ντυμένοι αστυνομικοί, θα εκτελούσαν εν ψυχρώ τους φρουρούς του βαρυποινίτη και θα τον έπαιρναν μέσα από τα χέρια τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της Καλλιθέας. Το πρωί της Δευτέρας στις 30 Οκτωβρίου του 2017, πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, συνέλαβαν έναν από τους συνεργούς του βαρυποινίτη και ουσιαστικά έβαλαν στοπ στο επικείμενο μακελειό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη μέρα, όταν ο κακοποιός θα μεταφέρονταν στα δικαστήρια από τις φυλακές Κορυδαλλού.


Πηγή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια