HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Λυκουρέζος: Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια με τη σύλληψή μου, δεν περίμενα να φτάσω να γίνω συνήγορος του εαυτού μου

Τα πρώτα συναισθήματά του μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» περιγράφει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος


«Έχασα κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αδυνατούσα να αντιληφθώ γιατί οι αστυνομικές αρχές με κυνηγούσαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να με συλλάβουν».

«Παραδόξως, αντιμετώπισα την υπόθεσή μου με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, όπως έκανα με όλες τις υποθέσεις που έχω χειριστεί μέχρι σήμερα. Πράγματι δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω στο σημείο να γίνω και συνήγορος του εαυτού μου» προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ.

Όσον αφορά το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του υποστηρίζει ότι «ήταν παντελώς αδικαιολόγητη με τη δική μου προϊστορία και χωρίς να είμαι ύποπτος φυγής». «Τέτοια δικονομική επιλογή δεν γνωρίζω να έχει υπάρξει στο παρελθόν» προσθέτει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο κ. Λυκουρέζος σημειώνει τέλος ότι «η εκτελεστική εξουσία είναι αυτή που επιχειρεί την παρεκτροπή της κοινής γνώμης από τα μείζονα ζητήματα της καθημερινότητας. Το φαινόμενο αυτό είναι παλαιό, έχει όμως ενταθεί τελευταία μιας και είναι ευθέως ανάλογο με τη σοβαρότητα των θεμάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια