Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βασίλειος Νουλέζας: "Τελευταία Προειδοποίηση! Άκρως αντιδημοκρατική αντίληψη! Ο ολισθηρός δρόμος του Χρ.Γιαννούλη."

"Θα τον μηνύσω αν συνεχίσει τις ύβρεις"

Ο Υποψήφιος Περιφ/χης Κεντρ.Μακεδονίας φίλτατος συμπολίτηςΧρ.Γιαννούλης (έλκων τήν καταγωγή από τήν Πιερία) έμμισθος δημοσιογράφος τής ΕΡΤ3 που στηρίζεται παρεμπιπτόντως από τόν ΣΥΡΙΖΑ

Σε κάθε ευκαιρία πολιτικής δημόσιας εκδήλωσης του στήν Κατερίνη ονομάζει, μή αντέχοντας τήν.αντίθετη γνώμη και τίς έντονες αποδοκιμασίες με όλως αντιδημοκρατική,αυταρχική αντίληψη και στάση, χαρακτηρίζει υπότροπα με ευκολία όσους διαμαρτύρονται(μαστε) για τήν εθνικά επιζήμια Συμφωνία τών Πρεσπών "Ακροδεξιούς φασίστες&φασισταριό". Έτσι κρίνει τόν αγνό πατριωτισμό .

Ανακοινώνω άν επαναλάβει τήν ίδια υβριστική,υπαίτια ,αξιόποινη και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά του σε βάρος μας .

θα τόν εγκαλέσω ζητώντας τήν σύλληψη του με τήν αυτόφωρη διαδικασία και τήν προσαγωγή του σε δίκη για τά τελούμενα εγκλήματα.

Θα επιδιώξω στα αστικά δικαστήρια με έγερση Αγωγής Άρθρ.914ΑΚ χρηματική ικανοποίηση τής προκαλούμενης ηθικής βλάβης μου από τήν αδικοπρακτική συμπεριφορά του.

Δέν Ανήκω a proposito στήν ΧΑ Ούτε σε ακροδεξιά οργάνωση..

Δέν αναγνωρίζω ώς" Βόρεια Μακεδονία" τα Σκόπια.

Δέν διαθέτει τήν ελάχιστη ευπρέπεια και απαιτούμενη παιδεία να απαντήσει και να αντιπαρατεθεί με ιστορική επιχειρηματολογία και ντοκουμέντα για τίς Πρέσπες.

Έχει κυριολεκτικά αποθρασυνθεί έχοντας τήν εύνοια του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ.

Ως εδώ και μη παρέκει όμως κ.Γιαννούλη!

Μάς θίγει και μάς υβρίζει τρείς και λίγο ανεπίτρεπτα με τόνπλέον καταφρονητικό και χυδαιότερο τρόπο.

Όσους φωνάζουμε και διαδηλώνουμε ειρηνικά για τήν ελληνική Μακεδονία.

Για το τραγικό πολιτικό ολίσθημα τής κυβέρνησης Συριζα να εκχωρήσει τόν ιστορικό όρο Μακεδονία χωρίς Referendum στούς Σκοπιανούς

Τόν πληροφορώ ότι οι 20-30 αντιπροσωπεύουν τήν συντριπτική πλειοψηφία τής Πιερίας, (Νότιας
Μακεδονίας κατά αυτόν)για τήν οποίαν Δέν δείχνει τόν απαιτούμενο σεβασμό!

Θα εισπράξει 26.5.19 τήν έντονη αποδοκιμασία μήνιν και οργή τους στήν κάλπη.

Πληρώνεται από τά χρήματα τών Ελλήνων φορολογουμένων και μας καθυβρίζει κιόλας!
Τόν προειδοποιώ δημόσια και όσους ακόμη υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν τήν ίδια προσβλητική ορολογία που μάς θίγει βάναυσα ώς άτομα.

Θα υποστεί τήν επόμενη φορά τίς συνέπειες τού Νόμου.

Δέν έχει τό ακαταδίωκτο.

Η ανοχή και ατιμωρησία τέλος !

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος


 Πηγή: Facebook


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.