HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Π. Σγουρίδης: Οι αποκαλύψεις Καμμένου για την υπόθεση με τις βίζες δείχνουν ότι η Αριστερά χάνει το ηθικό πλεονέκτημα

Αναφορά στα όσα είπε χθες ο Πάνος Καμμένος για τον Νίκο Κοτζιά και τον διαγωνισμό με τις βίζες έκανε ο ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, επισημαίνοντας πως «οι αποκαλύψεις Καμμένου χθες στη Βουλή για τον Κοτζιά και το διαγωνισμό με τις βίζες, είναι τρανταχτές και δείχνουν ότι η Αριστερά χάνει το ηθικό πλεονέκτημα».

«Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το θέμα με τις βίζες, που έχει άκρη και μέχρι τις εταιρίες του Σόρος, υπάρχει η εκτίμηση, ότι έχει σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα στοιχεία θα δοθούν στη Δικαιοσύνη», πρόσθεσε επίσης ο κ. Σγουρίδης.

«Υπάρχουν επικοινωνίες και email με το διευθυντή του γραφείου του κ. Κοτζιά, που δείχνουν σα να έδιναν διαταγές, αυτοί που πήραν το διαγωνισμό. Τα στοιχεία άρχισαν να έρχονται στα χέρια του κ. Καμμένου πολύ αργότερα, αλλιώς θα τα έβγαζε νωρίτερα στη δημοσιότητα», είπε ο κ. Σγουρίδης.

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις Μαρινάκη, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια, είπε ο Μαρινάκης, είπε το Μαξίμου, ας τα βρουν».


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια