Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.


Την εργολαβική σύμβαση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ, ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης, 360.000,00 € (με  Φ.Π.Α. 24% ), έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση και την αποκατάσταση ζημιών –φθορών, σε επιμέρους τμήματα του καταστρώματος της 5ης Επαρχιακής Οδού από Ν.Έφεσο-Καρίτσα-Δίον-Γρίτσα και ειδικότερα στο τμήμα του οικισμού της Καρίτσας, των οποίων την αρμοδιότητα συντήρησης έχει η  Περιφερειακή Ενότητα  Πιερίας.

Οι  εργασίες, που προβλέπονται για την υλοποίηση του έργου, περιλαμβάνουν –περιληπτικά- εκσκαφές, επιχώσεις, καθαρισμούς και επενδύσεις τάφρων, καθαρισμούς οχετών, κατασκευή σωληνωτού  οχετού Φ80 μετά των φρεατίων αυτού, κατασκευή συρματοκιβωτείων για αποκατάσταση διάβρωσης σε τοπικά σημεία της οδού και επαναφορά καταστρώματος, αποκατάσταση στηθαίου ασφαλείας με τοποθέτηση νέου τύπου συστήματος αναχαίτισης οχημάτων (ΣΑΟ), αποκαταστάσεις ασφαλτικών οδοστρωμάτων και αποκαταστάσεις χαλικοστρωμένων τμημάτων οδοστρωσίας, εργασίες διαγραμμίσεως στα νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα και τέλος εργασίες σήμανσης-ασφάλειας οδών, με τοποθέτηση πινακίδων κατάλληλου τύπου, σε θέσεις υποδείξεως της Διευθύνουσας Υπηρεσίας.  


«Με σεβασμό στον πολίτη, δρομολογούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα υποδομών, που αναβαθμίζουν το οδικό μας δίκτυο, βελτιώνουν τις οδικές συνθήκες ασφαλείας ,διευκολύνουν την πρόσβαση στην Πιερία και αποτελούν προτεραιότητα και δέσμευση για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας», επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.