HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έδειραν Θεσσαλονικιό στα Εξάρχεια επειδή φορούσε μπλούζα για τη Μακεδονία (VIDEO)

Στο νοσοκομείο κατέληξε χθες, Δευτέρα του Πάσχα ένας 45χρονος ο οποίος θέλησε να πιει τον καφέ στου στα Εξάρχεια φορώντας μπλούζα... Macedonian Warriors.

Ο 45χρονος πήγε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, μαζί με την σύζυγό του, προκειμένου να κάνουν Πάσχα μαζί με τον γιο τους που σπουδάζει εκεί.

Χθες το απόγευμα, Δευτέρα του Πάσχα, ο 45χρονος θέλησε να πιει τον καφέ του στην πλατεία Εξαρχείων.

Ωστόσο, έκανε το... λάθος να φορέσει μπλούζα Macedonian Warrior με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν 15 γνωστοί άγνωστοι των Εξαρχείων να τον ξυλοφορτώσουν και να του σκίσουν τη μπλούζα.

Ο 45χρονος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τις πρώτες βοήθειες από όπου πήρε ήδη εξιτήριο.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Alpha, ο άνδρας έχει σοβαρά κατάγματα στα πλευρά μετά την επίθεση αγνώστων στα Εξάρχεια και λείπει ένα μεγάλο μέρος από το αυτί του.

Την ίδια ώρα, σε κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με την υπογραφή «Αντιφασίστες/στριες Αθήνας» οι δράστες του ξυλοδαρμού περιγράφουν από την δική τους σκοπιά το περιστατικό.

«Γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκαν στον ακροδεξιό σύλλογο μοτοσυκλετιστών Macedonian Warriors που έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σύντροφοι έσπευσαν στο σημείο στο οποίο δειπνούσαν τα 3 ακροδεξιά απόβλητα, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για φασιστοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα αφού ο ένας εκ των 3 πήρε τα πόδια του στην πλάτη μαζί με τη γυναίκα η οπία εξαφανίστηκε και δεν πειράχτηκε, ενώ ο τρίτος έπεσε κάτω. Οι σύντροφοι έδειξαν στους φασίστες ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».



Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια