Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Γυμνάσιο Μακρυγιαλού σας προσκαλεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου σε εκδήλωση που διοργανώνει με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του ΠόντουΣας προσκαλούμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου σε εκδήλωση που διοργανώνουμε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η οποία περιλαμβάνει
  •  Εισήγηση του κ. Νικολάου Βαρμάζη, Ομότιμου Kαθηγητή Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, με θέμα "Αξίες και Εκπαίδευση". 
  •  Εισήγηση του κ.  Αθανασίου Χαρίση, ΣΕΕ κλάδου Εκπαίδευσης για την Αειφορία, 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Π.Δ.Ε., με θέμα "Προσφυγικές ροές και πολυπολιτισμική εκπαίδευση σε μια Ευρώπη βιώσιμης ανάπτυξης".
  •  Θεατρική παράσταση "Ανάμεσα σε δυο πατρίδες" στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος  με τίτλο: «Και δεν μπορώ και δεν θέλω και δεν πρέπει  να σε ξεχνώ Πόντε μου αγαπημένε». Τη θεατρική               διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο της κ. Άννας Καρακασίδου-              Μπίσκα έκανε η κ. Τσεντόγλου Εύα και τη σκηνοθεσία οι               καθηγήτριες κ. Μανισσάνου Σταυρούλα και  κ. Τσεντόγλου Εύα.


Βράβευση μαθητών του σχολείου
από την Τοπική Κοινότητα Μακρυγιάλου

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:
v  θα λειτουργεί Έκθεση Κειμηλίων των Ελλήνων του Πόντου
v  θα προσφερθούν ποντιακά εδέσματα.

                                                                                                         

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΑΛΗΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.