HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


2017. Ο έντιμος Νίκος Μακρίδης παινεύει τον Βαγγέλη Κήπου και αφήνει μεγάλα υπονοούμενα για τη διοίκηση Χιονίδη και την Καλλιθέα: "Μήπως αφήνουμε στην άκρη το μέρος αυτό για να ενισχύσουμε κάποια άλλα μέρη; Κάποια άλλα μέρη που υπάρχουν συμφέροντα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και να αφήσουμε την Καλλιθέα να μη γίνει ποτέ της Παρίσι;"


Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα να έχουμε! Η τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές είναι αυτή και ελπίζω να την περάσουμε με ηρεμία, να φτάσουμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε για τον πρώτο γύρο!

Αν έναν άνθρωπο απόλαυσα σε αυτή την προεκλογική περίοδο ήταν σίγουρα ο έντιμος Νίκος Μακρίδης! Τι μπριο! Τι ταμπεραμέντο! Τι έξυπνες ατάκες! Από αντίπαλος του Σάββα Χιονίδη έγινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον συνδυασμό του. Πήρε μαζί του και τον νεανικό Περικλή Αμοιρίδη, καθώς και πολλούς ακόμη φίλους του και έφτιαξε τη δική του ομάδα μέσα στον συνδυασμό Χιονίδη! Δείτε εδώ: http://www.kapa-news.gr/2019/02/blog-post_935.html

Ο έντιμος Νίκος με έκανε να ψάξω και τα παλιά... Ψάχνοντας λοιπόν το αρχείο μου ανακάλυψα ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τον έντιμο Νίκο (που όπως μου λένε έχει δουλέψει τρελά για τις εκλογές, έχει τηλεφωνικό κέντρο και παίρνει δεκάδες χιλιάδες τηλέφωνα όπως κάνουν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι και είναι φαβορί για να εκλεγεί). 

Πάμε λοιπόν πίσω στο 2017... όταν ο έντιμος Νίκος ήταν ακόμη με τους ΑΝΕΛ, δεν είχε ξαναγυρίσει με φιέστα στη ΝΔ το 2018... 

Έχουμε και λέμε... συνέλευση του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Καλλιθέας, με πρόεδρο τον Βαγγέλη τον Κήπου! Ο έντιμος Νίκος παίρνει τον λόγο και επαινεί με τα καλύτερα λόγια τον Βαγγέλη! Τα καλύτερα για τον Βαγγέλαρο ο έντιμος Νίκος! 

Μετά από το παίνεμα του Βαγγέλη, άφησε μεγάλα υπονοούμενα για τη διοίκηση του Σάββα Χιονίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μήπως αφήνουμε στην άκρη το μέρος αυτό για να ενισχύσουμε κάποια άλλα μέρη; Κάποια άλλα μέρη που υπάρχουν συμφέροντα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και να αφήσουμε την Καλλιθέα να μη γίνει ποτέ της Παρίσι;"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=XpqRsjQaO34  όπως το κατέγραψε ο καλός και δυναμικός συνάδελφος Μιχάλης Κανταρτζής.

Τότε ο έντιμος Νίκος έκανε καταγγελίες και άφηνε υπονοούμενα. Σήμερα τα έχει γυρίσει και λέει πως όλα είναι καλώς καμωμένα από τον Σάββα Χιονίδη και τη σημερινή διοίκηση του δήμου. Πότε έλεγε την αλήθεια; Τότε που άφηνε υπονοούμενα; ή τώρα που τα βρίσκει όλα τέλεια; 

Ευτυχώς που είναι φαβορί για να εκλεγεί ο έντιμος Νίκος και θα έχουμε μπροστά μας χρόνο να μελετήσουμε με λεπτομέρειες τη συμπεριφορά του και στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Θα βγει μόνος του; Με τη Λένα την Κασσιτερίδου που την κατέβασε μαζί του; Με τον κουμπάρο του τον νεανικό Περικλή τον Αμοιρίδη, που έχει όπλο την νεανικότητα του; Ποιος ξέρει... θα το μάθουμε σε μία εβδομάδα ακριβώς...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια