Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βελτιωμένος καιρός, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη σχεδόν τη χώρα

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, αραιή συννεφιά κατά περιόδους και αφρικάνικη σκόνη από την Κυριακή.


Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με στροφή την Κυριακή σε νότιους 5 με 7 μποφόρ και εξασθένηση τη Δευτέρα.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 7 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά και το θερμόμετρο από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ήλιος με αραιή συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 7 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βαθμιαία αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά καλός καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια και βαθμιαία αραιή συννεφιά. Ο υδράργυρος από 11 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με αραιές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.