HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βελτιωμένος καιρός, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη σχεδόν τη χώρα

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με ηλιοφάνεια, αραιή συννεφιά κατά περιόδους και αφρικάνικη σκόνη από την Κυριακή.


Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με στροφή την Κυριακή σε νότιους 5 με 7 μποφόρ και εξασθένηση τη Δευτέρα.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ανατολικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 7 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά και το θερμόμετρο από 13 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ήλιος με αραιή συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 7 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βαθμιαία αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά καλός καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια και βαθμιαία αραιή συννεφιά. Ο υδράργυρος από 11 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με αραιές νεφώσεις, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια