Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου


Ημέρα μνήμης, απόδοσης τιμής και σεβασμού στον Ποντιακό Ελληνισμό, η 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες κατά της ανθρωπότητας, η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, με περισσότερα από 350.000 θύματα, με πρόσφυγες που βίωσαν τον ξεριζωμό, αποτελεί μια από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Ηθικό, ιστορικό και εθνικό το καθήκον μας, να τιμήσουμε τη Μνήμη των χιλιάδων ψυχών που χάθηκαν.

Ο  Ποντιακός Ελληνισμός κατάφερε να  ανασυγκροτήσει  τις δυνάμεις του, να διατηρήσει τις ρίζες, τις αξίες , τη γλώσσα και  τον πολιτισμό  του, «χτίζοντας» τη συνέχεια του Ποντιακού Ελληνισμού στη χώρα μας και σε άλλες χώρες, όπου προσφέρει και διαπρέπει. Τα μηνύματα που πηγάζουν από τη «διαδρομή επιβίωσης» των Ελλήνων του Πόντου, μας διδάσκουν για να προχωρήσουμε στο μέλλον.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 Χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή μας, να αγωνιζόμαστε για την Αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας διεθνώς, να μην επιτρέψουμε να  περάσει η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στη λήθη της μνήμης, να αναδεικνύουμε την ιστορική αλήθεια και να διατηρούμε άσβεστη, την ιστορική μας μνήμη, για να μην επαναληφθούν τα εγκλήματα και τα τραγικά λάθη του παρελθόντος.Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία ΜαυρίδουΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.