HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πέτρος Κιάφας: Από «αουτσάιντερ» εξελίσσεται σε σοβαρό «φαβορί»

Με τούτα και μ’ εκείνα, αλλά και επειδή προφανώς ο Δήμος Κατερίνης είναι και ο μεγαλύτερος Δήμος της Πιερίας, και λόγω των δυνατών υποψηφιοτήτων παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, αφήσαμε τους άλλους δύο δήμους λίγο παραπίσω, αλλά όχι ότι δεν έχουμε εικόνα του τι γίνεται και εκεί.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι γίνεται με τις εκλογές στη Νότια Πιερία και στον Δήμο Δίου – Ολύμπου.

Εκεί «παίζουν» δυνατά ο Δημόπουλος και ο Γερολιόλιος, και μάλλον απ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, θα βρίσκονται αντιμέτωποι στην δεύτερη Κυριακή. Αυτή είναι η μέχρι στιγμής εικόνα.

Ωστόσο από την ημέρα της παρουσίασης του προγράμματος του Πέτρου Κιάφα στις 12 Μαΐου, όπου η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα χειροκροτήματα δυνατά, έχω αρχίσει να… το ψάχνω λίγο περισσότερο το κεφάλαιο «Κιάφας» και διαπιστώνω ότι πλέον δυνάμωσε πολύ και τους «παίζει στα ίσια» Δημόπουλο και Γερολιόλιο. Με απλά λόγια, από αουτσάιντερ αρχίζει να εξελίσσεται σε σοβαρό φαβορί!

Και επειδή αυτές οι εκλογές κρύβουν πολλές εκπλήξεις στο τέλος και φαίνεται να είναι εκλογές των αουτσάιντερς, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Κιάφα στην δεύτερη Κυριακή… Πάντως αν δεν είναι, τότε σίγουρα έχει γίνει ο «ρυθμιστής» και μπαλαντέρ αυτών των εκλογών…

Προβλέπω ότι θα τον βλέπουμε και θα τον ακούμε στο εξής αρκετά… Εσείς τι λέτε;



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια