HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ψύχραιμη πρώτη ανάλυση: Ποιοι προηγούνται στον συνδυασμό του Γιώργου του Νταντάμη για εκλογή σε κάθε εκλογική περιφέρεια; Ποιον ρόλο θα παίξει ο Σύριζα και τι κάνει ο Γιάννης ο Αμοιρίδης;


Καλησπέρα τα παιδιά! Ωχ, φτάνει ρε παιδιά... 30 τηλέφωνα σήμερα για το πρωινό το θέμα... ναι, έγραψα την αλήθεια, όλα όσα ξέρω. Και ναι, επειδή γράφω αλήθειες, κάποιοι ενοχλούνται, κάποιοι βρίζουν κλπ. Τους καταλαβαίνω και τους συμπαθώ όλους. 

Την Κυριακή ο Γιώργος ο Νταντάμης κατέθεσε τον συνδυασμό του για τις δημοτικές εκλογές. Εδώ η φώτο του:


Πάμε να δούμε τι γίνεται...

Ελαφίνα
Εδώ παιδιά εγώ θα σας εκπλήξω. Πρώτο στην Ελαφίνα (μέσα στην περιφερειακή ενότητα) βλέπω τον Κώστα τον Πλιάτσικα που κατεβάζει ο Γιώργος. Μεγάλο χαρτί, μεγάλο το γκολ του Γιώργου. Μετά θα είναι ο Νικόλας ο Φωτιάδης και ο Δημήτρης ο Κωστόπουλος του Σύριζα. 

Όμως δεν μετράνε μόνο οι σταυροί από εκεί, αλλά και οι σταυροί από τον υπόλοιπο Δήμο. Εκεί ο Πλιάτσικας θα έχει θέμα, μιας και οι άλλοι 2 έχουν δύο γερές συμμαχίες:

- Ο Δημήτρης ο Κωστόπουλος θα πάρει μπλοκ τους σταυρούς του κόμματος του Σύριζα, που έχει δώσει στήριξη σε Νταντάμη. Άρα θα φορτωθεί από την Κατερίνη και από Γκούνα (κυρίως), Χατζηιωαννίδη και Νταρλαγιάννη.

- Ο Νίκος ο Φωτιάδης μου λένε πως μπήκε στο μπλοκ του Γιάννη Αμοιρίδη. Ο Γιάννης λένε πως δίνει στην Κατερίνη δαγκωτό Γιώτη Ιορδανίδη και Στέργιο Μπουσνάκη. Μου λένε και τρίτο τον Στράτο τον Χαλκίδη. Άρα ο Νίκος θα πάρει το δικό του μπλοκ.

Ελαφίνα λοιπόν: Μάχη Σύριζα με Αμοιρίδη, με αουτσάιντερ Πλιάτσικα.



Παραλία
Εδώ φαίνεται πως η μάχη θα γίνει ανάμεσα στον Στάθη τον Κεραμιδιώτη, τη σημαντική μεταγραφή Νταντάμη από τον Σάββα τον Χιονίδη και τον Γρηγόρη τον Βεϊδαμενιδη, τον αξιόλογο τουριστικό παράγοντα. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Κεραμιδιώτης, πιο μεγάλο το χωριό του, φίλος με τον Μπουσνάκη. Αν όμως ο Μπουσνάκης τελικά τα σπρώξει όλα στον Φωτιάδη (με βάση την εντολή Αμοιρίδη), τότε ο Γρηγόρης μπαίνει στο παιχνίδι δυνατά

Κορινός
Ένα όνομα κρατήστε: Δημήτρης Αγαθαγγελίδης. Με τον Γιώργο τον Κυριακίδη πίσω του και στημένη δυνατή δισταυρία μεταξύ τους, φαίνεται να έχει μεγάλο προβάδισμα από τον πολύ σοβαρό Κώστα Πετρίδη και τους άλλους. 

Πέτρα
Δύσκολη η μάχη εκεί. Φαίνεται να έχει προβάδισμα ο Ανδρέας ο Παρτάλας, αλλά αυτός είναι δεξιός. Μπορεί στο τέλος οι πασοκτσήδες της περιοχής να επιλέξουν άλλον. Θα δούμε...

Πιέρια
Χλωμή η άσκηση. 

Κατερίνη
Εδώ είναι που πέφτουν κορμιά...

Πάμε με τη σειρά..
Η τριάδα του Σύριζα, Σάκης Γκούνας, Κώστας Χατζηιωαννίδης και Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη. Θα πάνε όλοι μαζί, μου λένε, αλλά τελευταία ακούγεται πως γίνεται προσπάθεια να μπει στην ομάδα και ο Χρήστος ο Λιανός, για να βγάλει 4 ο Σύριζα. Περισσότερα την Πέμπτη επί αυτού. Οι 3 πάντως είναι φαβορί.

Η τριάδα του Αμοιρίδη, Γιώτης Ιορδανίδης, Στέργιος Μπουσνάκης και Στράτος Χαλκίδης. Ο Γιώτης σαρώνει στον Σταθμό, είναι ήδη βγαλμένος. Ο Στέργιος πάει πολύ δυνατά στον Σβορώνο και όλη την πόλη.Ο Στράτος έχει μπει γερά στο παιχνίδι και διεκδικεί και αυτός εκλογή. Στηρίζει και ο Νίκος ο Φωτιάδης στον Σταθμό...

Οι 60ρηδες φίλοι του Γιώργου. Κεραμιδάς, Τασιούλας κλπ. Πιο δύσκολοι, αλλά εκτιμάται πως θα πριμοδοτηθούν, μιας και είναι πολύ κοντά στον Γιώργο. 

5 ανεξάρτητοι μεμονωμένοι, ο Γιώργος ο Κυριακίδης, η Χριστίνα η Σιδηροπούλου, ο Βασίλης ο Ταβαντζής, ο Φάνης ο Τερζόπουλος και ο Γιώργος ο Τσιαλός. 

Ο Κυριακίδης μάλλον δεν καταφέρνει να μπει στην τριάδα Αμοιρίδη, έκτισε δισταυρία με τον Δημήτρη τον Αγαθαγγελίδη από τον Κορινό και ποντάρει σε πολλές βοήθειες από διάφορες πλευρές. 

Ο Τσιαλός είναι πιο διακριτικός, άρχισε πρόσφατα και τα βιντεάκια, είναι ένας από τους ελάχιστους νέους που ξέρει να κάνει εκλογές. Πιέζει, επιμένει, παίζει μπάλα σαν πεπειραμένος παλιός. Τρυπάει Κορινό, Άγιο Δημήτριο και πολλά άλλα χωριά.

- Η Σιδηροπούλου είναι το alter ego του Γιώργου του Νταντάμη, πανταχού παρούσα στο πλευρό του. Εκτιμάται πως θα είναι στην προσωπική του γραμμή. Επίσης έχει σοβαρά ερείσματα στα Ευαγγελικά και όχι μόνο. 

- Ο Ταβαντζής είναι μεγάλο χαρτί, δυνατός και με πολύ καλό πέρασμα στο ακραιφνές ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.

- Ο Τερζόπουλος έχει μία τελευταία ευκαιρία να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και να μπει στα πράγματα. Έχει βαρύ όνομα, με πρώην δήμαρχο και πρώην βουλευτή στην οικογένεια, μπορεί να τα καταφέρει αυτή τη φορά

Άλλοι ανεξάρτητοι μεμονωμένοι:

- Ο Γιάννης Νταντάμης. Αν ψηφίζεις τον συνδυασμό και δεν ξέρεις που να βάλεις τον τρίτο σταυρό, το να σταυρώσεις έναν Νταντάμη είναι πιθανό.

- Η Εύη Παλάγκα. Αθόρυβη και ουσιαστική, άλλο μεγάλο γκολ του Γιώργου

- Πόλυς Παπαγεωργίου. Εκτός πολιτικού χώρου, δεξιός σε ψηφοδέλτιο με στήριξη Σύριζα και Κινάλ, ο Πόλυς θα είναι ένα από τα βαρόμετρα των εκλογών. Τυχόν εκλογή του, θα ταυτιστεί και με είσοδο Νταντάμη στον δεύτερο γύρο.

- Σάκης Σιαμάτρας. Σημείο αναφοράς το μαγαζί του στο κέντρο της πόλης, παίζει σαν όνομα σε σημεία που δεν το περιμένεις.

Για να μην αδικήσω κανέναν, δεν σας είπα ότι αυτοί θα εκλεγούν. Σας μετέφερα τι πληροφορίες συγκέντρωσα από πολλά και διαφορετικά σημεία της πιάτσας. Εννοείται πως και οι 63 μπορούν να εκλεγούν. Κλίμα σας μεταφέρω, που φυσικά μπορεί να αλλάξει!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-




Διαβάστε ακόμη:






Tο μεγάλο δίλημμα του έντιμου Νίκου Μακρίδη. Ποιον από τους δικούς του θα ρίξει; Τον Χρυσόστομο Κυραηλίδη; Τον νεανικό Περικλή Αμοιρίδη; Τη Λένα Κασσιτερίδου; Ή τον Κυριάκο Σεμερτζίδη που πρώτα υποσχέθηκε πίστη στον ίδιο και μετά ανέφερε τον Σάββα; Ποιους 2 θα αδειάσει; 



Διαβάστε εδώ όσα συμβαίνουν «πίσω απ’ την κουρτίνα», αλλά και όλο το παρασκήνιο και των αυτοδιοικητικών εκλογών της Πιερίας – Η τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης – Ποιος είναι ο επόμενος Δήμαρχος;


Νέα δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης για τον Δήμο Κατερίνης! (μέρος 3ο) Νέα δεδομένα, νέα εικόνα απαιτούν νέες στρατηγικές από τους συνδυασμούς. Πως αλλάζει το τοπίο και τι μένει ίδιο;













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια