HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εβδομάδα σκληρής επίθεσης του Κώστα του Κουκοδήμου προς τον Σάββα τον Χιονίδη. Θα συνεχιστούν οι "βομβαρδισμοί" και την επόμενη εβδομάδα; Προς το παρόν ο Σάββας παραμένει ατάραχος και δεν απαντάει. Θα μείνει σε αυτή τη γραμμή; Στο παιχνίδι και το Πλατανόδασος!

Καλησπέρα σας! Σπάσαμε και τις 10 μέρες, 9 έμειναν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις πιο σκληρές, τις πιο αδυσώπητες, τις πιο δύσκολες εκλογές στην Κατερίνη!

Εδώ και αρκετές ημέρες σας είχα ενημερώσει πως μετά το Πάσχα είχαμε ένα νέο στοιχείο στην προεκλογική εκστρατεία. Ο Κώστας ο Κουκοδήμος ξεκίνησε (μέσω των φιλικών του ΜΜΕ) να επιτίθεται με σφοδρότητα στον Σάββα τον Χιονίδη!

Δείτε τι έγραψα για το θέμα τη Δευτέρα εδώ: http://www.kapa-news.gr/2019/05/blog-post_402.html

και την Τετάρτη εδώ: http://www.kapa-news.gr/2019/05/2002.html
"Είναι κακό ρε Πέτρο οι δημοσιογράφοι να αποκαλύπτουν στοιχεία; Αυτή δεν είναι η δουλειά τους;" θα με ρωτήσετε…

Εννοείται πως είναι καλό ρε παιδιά! (Βέβαια να θυμίσω πως όταν αποκαλύπτω εγώ, μου την πέφτουν γιατί το κάνω. Όταν το κάνουν οι άλλοι, είναι καλοί). Αν υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία, φυσικά και είναι πολύ καλό.

Μια εικόνα των επιθέσεων από το facebook:







Δηλαδή... εκτός από όλα όσα έβγαλαν τα γνωστά τοπικά μπλόγκς, στο παιχνίδι μπήκε και το Facebook.

Νέα κτυπήματα από τον «Πιερική» και «Pieria.tv»

Σε νέα κτυπήματα κατά του Σάββα του Χιονίδη προχώρησε η «Πιερική». «Το μέσον που είναι πολύ κοντά στις σκέψεις του Κώστα του Κουκοδήμου». Έγραψε για τις 54 προσλήψεις διμήνων (ΕΔΩ)

Επιτέθηκε στον Φώτη τον Δρούγκα και προχώρησε σε μετωπική σύγκρουση με τον Σάββα τον Χιονίδη, παρουσιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία όπως αναγράφεται ο Σάββας καταδικάστηκε (ΕΔΩ)

Πάντως ο Σάββας ανακηρύχθηκε κανονικά υποψήφιος δήμαρχος. Δεν μπορώ να φανταστώ τις δικαστικές αρχές να έχουν κάνει τέτοιο μεγάλο λάθος, άρα μάλλον δεν είχε πρόβλημα κωλύματος. Αν τελικά αλλάξει κάτι (που δεν το νομίζω), εδώ είμαστε για να πούμε ότι κάναμε λάθος

Από την πλευρά του το «Pieria.tv» παρουσίασε ένα θέμα που αφορά το νέο Πολιτιστικό Κέντρο: ΕΔΩ

Και εννοείται πως πάντα στην κεντρική του σελίδα κάτω από τα βασικά θέματα είναι η συνέντευξη ποταμός του Βαγγέλαρου του Κήπου!

Θα απαντήσει ο Σάββας;

Θα παραμείνει ατάραχος ο Σάββας; Θα απαντήσει; Ή θα μείνει στη γραμμή της αδιαφορίας απέναντι σε αυτόν τον βομβαρδισμό καταγγελιών από φίλους του Κώστα του Κουκοδήμου;

Θα αντεπιτεθεί; Ή απλά θα κρατήσει χαμηλούς τόνους, αγνοώντας όλες τις αιτιάσεις και κατηγορίες;

Η τελευταία εβδομάδα των δημοτικών εκλογών προβλέπεται θορυβώδης, περιπετειώδης και ενδιαφέρουσα...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια