Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θανάσης Λιακόπουλος: Το ψηφοδέλτιο των υποψηφίων τοπικών συμβούλων ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ που στηρίζει ο συνδυασμός μας

Ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο με εκλεκτούς συμπολίτες μας συγκροτήθηκε στην Κοινότητα Περίστασης. Τα ονόματα που το απαρτίζουν είναι:


Γεροντίδης Παρασκευάς
Δασκαλόπουλος  Παναγιώτης  
Θεοχαροπούλου Μαρία
Καρράς Νικόλαος
Κυλώνη  Αικατερίνη
Μαυρόπουλος  Χριστόφορος
Σεϊτίδου Ελένη

Το ψηφοδέλτιο κατεβαίνει στις τοπικές εκλογές της Κοινότητας Περίστασης με τον διακριτικό τίτλο «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» και θα είναι αυτό που θα στηρίξει ο συνδυασμός του Θανάση Λιακόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης.

Καλή επιτυχία Παρασκευά, Παναγιώτη, Μαρία, Νίκο, Κατερίνα, Χριστόφορε, Ελένη! Καλή δουλειά και προσφορά στους κατοίκους της Περίστασης!

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε πως υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΛΠΗ για τα δημοτικά και τα τοπικά ψηφοδέλτια.
·        Για το τοπικό συμβούλιο Περίστασης ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να ψηφίσει ως 2 υποψηφίους (από τους 7).
·        Παράλληλα ο ψηφοφόρος στην Περίσταση μπορεί να ψηφίσει 1 υποψήφιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ σύμβουλο από την εκλογική περιφέρεια Παραλίας (που περιλαμβάνει Καλλιθέα, Παραλία, Περίσταση) και έναν υποψήφιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ σύμβουλο από τις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες (Ελαφίνα, Κατερίνη, Κορινό, Πέτρα, Πιέρια)
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.