Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναβίωση της μάχης τού Ρούπελ με συμμετοχή τού Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας.

Την Κυριακή 12 Μαΐου ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας πραγματοποίησε εκδρομή στο οχυρό Ρούπελ με σκοπό την παρακολούθηση των ετήσιων εκδηλώσεων αναβίωσης της μάχης των οχυρών.
Στην εκδρομή συμμετείχε το Διοικητικό Συμβούλιο (Φαργκάνης Μ., Πόδας Δ., Ευκαρπίδης Κ., Ζαννιάς Β., Καραβίδας Γ.) και πολλά μέλη και φίλοι του συνδέσμου καθώς και οι πρόεδροι (Μπογιατζής Τ. και Αδαμόπουλος Δ. αντίστοιχα) και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας και του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας.

Οι εκδρομείς, αφού ξεναγήθηκαν από μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών ,στους εκθεσιακούς χώρους του οχυρού (για την περίσταση εκτίθενται οχήματα εποχής , στολές, αντικείμενα και φωτογραφίες), παρακολούθησαν την εντυπωσιακή αναβίωση της μάχης των οχυρών.

Το μεσημέρι, μετά τη λήξη των εκδηλώσεων συναντήθηκαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σερρών με τον Πρόεδρο Κατιρτζόγλου Β. και μέλη του ΔΣ του αντίστοιχου Συνδέσμου Σερρών, γευμάτισαν μαζί, συζήτησαν, αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και κατόπιν ξεναγήθηκαν στο κέντρο της πολύ όμορφης πόλης των Σερρών.

Γεμάτοι δυνατές αλλά και όμορφες εικόνες επέστρεψαν το βράδυ στην Κατερίνη , έχοντας πρώτη φορά τόσο άμεση εμπειρία των συγκλονιστικών γεγονότων της άνοιξης του 1941. (φωτογράφος της εκδρομής: Νίκος Φαργκάνης).

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.