Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε Αλώνια και Παλιόστανη δυναμώνει την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν τα Αλώνια και η Παλιόστανη στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη, στις ομιλίες που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία. Κάτι που οφείλεται και στο ότι το ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει παρουσιάζει ικανά στελέχη, γέννημα θρέμμα των τοπικών κοινωνιών.
Ο κ. Λαγδάρης απηύθυνε κάλεσμα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου στο λαό της βόρειας Πιερίας να επιλέξει την δημοτική αρχή που θα μπορέσει να υλοποιήσει τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που θα κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στην περιοχή μας, και να διοικήσει το δήμο με πνεύμα συνεργασίας και σύνθεσης απόψεων. «Είναι κάτι που ο νέος εκλογικός νόμος το επιβάλει, εμείς όμως το έχουμε ήδη κάνει πράξη. Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που μας δείχνετε εμπιστοσύνη. Ο αγώνας για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού είναι ο κοινός μας αγώνας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.