HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το μεγάλο... τρίλημμα του Γιώργου Νταντάμη. Να στηρίξει στην Περιφέρεια τον Γιαννούλη του Σύριζα, που μας είπε "φασισταριό"; Να στηρίξει Κινάλ και Παπαστεργίου; Να βοηθήσει Τζιτζικώστα που έχει σαρωτικό προβάδισμα; (Εγώ λέω κανέναν δε θα στηρίξει)

Καλημέρα τα παιδιά τα καλά! Θριάμβευσε χθες η Δημοκρατία! 6.000 - 8.000 κόσμο είχε η ομιλία του Γιώργου του Νταντάμη στον πεζόδρομο! (Το πάω καλά, Γιώργο; Προστατεύω τη Δημοκρατία αν γράφω για ανύπαρκτα πράγματα;)

Χθες φαίνεται να συνέβησαν πολλά πράγματα που αφορούν τις περιφερειακές εκλογές. Μου μεταφέρθηκαν συμφωνίες, κλειδώματα διδύμων, αλλά και πολλές καραμπόλες. Φαίνεται πως το αντρόγυνο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες και επιχειρήσεις άρχισε να κινεί τα νήματα και τα γρανάζια... 

Επειδή λοιπόν συνέπεσαν οι χθεσινές εξελίξεις με τις συμφωνίες κλπ για την περιφέρεια με την ομιλία του Γιώργου του Νταντάμη στον πεζόδρομο της Κατερίνης, ήταν θέμα σε αρκετά σημεία της πόλης το ερώτημα "ποιον θα στηρίξει ο Γιώργος για την Περιφέρεια;"

- Άλλοι έλεγαν πως θα τα δώσει στον Χρήστο τον Γιαννούλη τον φίλο του, τον υποψήφιο του Σϋριζα
- Άλλοι έλεγαν πως η στήριξη του Κινάλ περιλαμβάνει και συμφωνία βοήθειας για την Περιφέρεια και τον Παπαστεργίου που κατεβαίνει εκεί. (Όχι τον Γιώργο το παλιό νομάρχη, τον Χρήστο τον Παπαστεργίου, που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης και έχει συγκροτήσει καλό ψηφοδέλτιο στην Πιερία)
- Άλλοι πάλι έλεγαν πως ο Γιώργος θα κλείσει το μάτι στον Τζιτζικώστα, που σαρώνει και πάει για πρώτη Κυριακή, έτσι ώστε να στηρίξει αποφασιστικά και τους δικούς του δεξιούς, που ζορίζονται σε ένα ψηφοδέλτιο με στηρίξεις από Σϋριζα και Κινάλ

Εγώ διαφωνώ με όλους τους παραπάνω. Δεν θα στηρίξει κανέναν ο κ. Γιώργος. Ανοικτό θα το αφήσει το γήπεδο, να παίξουν όλοι τη μπάλα που θέλουν. Και αιτιολογώ:

- Τον Σύριζα τον έχει ήδη μαζί του, μπετόν αρμέ στο πλευρό του. Με Συριζαίους υποψήφιους, με τα πάντα. Δεν θα πάρει κάτι παραπάνω αν δώσει ψηφοδέλτια στην Περιφέρεια, οι δικοί του οι Συριζαίοι θα παίξουν από μόνοι τους με όποιον θέλουν εκεί (και στο τέλος θα βγει η Γνωσούλα η Χαλαϊτζίδου, λέω εγώ)
- Από το Κινάλ πήρε τη στήριξη που περίμενε από μήνες, ο χώρος είναι πολυδιασπασμένος, πάλι δεν κερδίζει τίποτε με το να βγει ανοικτά με τον Παπαστεργίου.
- Με τον Τζιτζικώστα δεν έχει κάνει κάποια συμφωνία, οι δικοί του δεξιοί θα στηρίξουν δεξιούς του Τζίτζι και τέλος.

Ο Γιώργος δεν θα παίξει με κανέναν στην Περιφέρεια και δεν ενδιαφέρεται για το παρασκήνιο όσων συμβαίνουν στα εσωτερικά των περιφερειακών ψηφοδελτίων, τη μάχη των 2 στο ψηφοδέλτιο Παπαστεργίου και την πολυπρόσωπη μάχη στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα.

Ο Γιώργος τον Δήμο της Κατερίνης θέλει να κερδίσει και εκεί έχει επικεντρωθεί, παιδιά. Καλά το πάει με τα περιφερειακά, αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του και ευχηθείτε του καλή επιτυχία!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:
















 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια