Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στη Μεγάλη Γέφυρα, τα Παλιάμπελα και το Λιβάδι βρέθηκε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Με ανέξοδες υποσχέσεις γίνεσαι αρεστός, με χρηστή διοίκηση είσαι χρήσιμος»

Επισκέψεις στη Μεγάλη Γέφυρα, τα Παλιάμπελα και το Λιβάδι είχε το προεκλογικό πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού πραγματοποίησε ομιλίες. Οι κάτοικοι των χωριών έδωσαν το παρών, άκουσαν με προσοχή, και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους για ζητήματα που αφορούν τον τόπο τους.

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης αναφέρθηκε σε ζητήματα άρδευσης, ύδρευσης και καθημερινότητας, ενώ στάθηκε και στο ζήτημα κατασκευής αρχαιολογικού πάρκου στα Παλιάμπελα. Κάλεσε τους πολίτες της βόρειας Πιερίας να συστρατευτούν και να στηρίξουν τον αγώνα για  τα συμφέροντα του τόπου, καθώς δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και χρειάζεται ετοιμότητα, οργάνωση, δουλειά. Όσο για την προεκλογική περίοδο, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού σχολίασε ότι με ανέξοδες υποσχέσεις γίνεσαι αρεστός, με χρηστή διοίκηση είσαι χρήσιμος.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.