HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα μεγάλη απώλεια για τον Γιώργο Νταντάμη λόγω Σύριζα. Ο Θόδωρος ο Τεκερίδης είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο, όμως αποχώρησε όταν κατάλαβε πως ο "ανεξάρτητος" συνδυασμός είναι περισσότερο "συριζαϊκός" από όσο θέλει να παραδεχθεί ο Γιώργος...


Καλησπέρα στην καλή την παρέα μας! Πριν από 7 περίπου μήνες, εκεί κατά τον Οκτώβριο του 2018, ο Γιώργος ο Νταντάμης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Θόδωρου του Τεκερίδη, διακεκριμένου Κατερινιώτη, με πολλές και σημαντικές κοινωνικές επιτυχίες.

Όλοι μας είπαμε μπράβο στον Γιώργο, μιας και πάντα είναι καλό να πείθονται σοβαροί και αξιόλογοι άνθρωποι όπως ο Θόδωρος να μπαίνουν στην πολιτική. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική ανακοίνωση:




Βέβαια ο Θόδωρος ο Τεκερίδης είναι δεξιός! Πήγε με τον Νταντάμη γιατί του υποσχέθηκε πως ο συνδυασμός είναι ανεξάρτητος.

Όμως ο Γιώργος είχε πάρει τη στήριξη του Σύριζα μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα, όπως έγραψε ο ίδιος ο Χάρης ο Τζαμακλής, διαβάστε εδώ: http://www.kapa-news.gr/2018/10/blog-post_81.html
Στην αρχή ο Θόδωρος πίστεψε πως όντως ο Γιώργος είναι ανεξάρτητος και έκανε κανονικά αγώνα. Σιγά σιγά όμως μου λένε πως άρχισαν να τον ζώνουν τα φίδια, βλέποντας τον Γιώργο τον Νταντάμη να είναι σφιχταγκαλιασμένος με τον Σύριζα.

Ο Θόδωρος εδώ και μήνες είναι σφίγγα, λέξη δεν του παίρνεις. Όμως ρώτησα και έμαθα από άλλα πρόσωπα πως ουσιαστικά η επιλογή ταύτισης του Γιώργου Νταντάμη με τον Σύριζα και η προσέλκυση στελεχών του Σύριζα κοντά του ήταν κάτι με το οποίο ο Θόδωρος έπρεπε να παλεύει κάθε μέρα.

Άλλωστε πως να πει ο Θόδωρος ότι το ψηφοδέλτιο Νταντάμη δεν είναι ΚΑΙ συριζαϊκό, όταν μέσα του συνυπάρχουν και κορυφαία στελέχη του Σύριζα, Γκούνας, Νταρλαγιάννη και Χατζηιωαννίδης;
Ο Θόδωρος είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνθρωπος, για αυτό και όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο Νταντάμη λόγω Σύριζα, δεν είπε τίποτε σε κανένα. Απλώς όταν κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια, το όνομά του απουσίαζε από την τελική λίστα.

Άρα λοιπόν ένας ακόμη δεξιός αποχώρησε από τον συνδυασμό του Γιώργου του Νταντάμη λόγω Σύριζα! Η λίστα όσο πάει και μακραίνει...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια