HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Πηδάει σαν το φουριάρικο κατσίκι»

Σφοδρή επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη μετά την άρνηση για debate εξαπέλυσε από την Κρήτη ο πρωθυπουργός. «Πηδάει σαν το φοριάρικο κατσίκι για να αποφύγει το debate» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ στήριξε για άλλη μία φορά τον Π. Πολάκη.

«Βγήκα και ζήτησα από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να ρθει σε μία ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση. Οι δυο μας να αναμετρηθούμε με επιχειρήματα. Άρχισε να πηδάει δεξιά και αριστερά, όπως λέτε εσείς εδώ στην Κρήτη σαν το φοριάρικο κατσίκι... για να αποφύγει αυτή την αναμέτρηση» ανέφερε αναλυτικά ενώ συνέχισε την επίθεση με φόντο αυτή τη φορά και τον Παύλο Πολάκη.

«Και καθώς άρχισε να πηδά δεξιά και αριστερά για να αποφύγει, προσπάθησε να πιαστεί από όπου έβρισκε μπροστά του, και το πρώτο πράγμα που βρήκε να πιαστεί, ήταν τα παντελόνια του Πολάκη και κρύφτηκε από πίσω, μπας και αναδείξει ως κεντρικό ζήτημα, όχι την τηλεοπτική αναμέτρηση για την οικονομία, αλλά να μας κάνει λέει η πρόταση μομφής διότι μας στέρεψε το ύφος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η τελική μάχη που θα ρθει τον Οκτώβρη να είναι μία ακόμα μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις αυτού του τόπου μία μεγάλη νίκη για αυτούς που θέλουν να προχωρήσει ο τόπος και ιστορία μπροστά», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Τους άκουσα σήμερα να λένε δώστε μας μία ευκαιρία και μας να κυβερνήσουμε. Καλά ρε παιδια, 40 χρόνια ποιος κυβερνούσε αυτό τον τόπο;40 χρόνια ποια οικογένεια κυβερνούσε; Ποιοι ήταν οι υπουργοί πρωθυπουργοί υπουργοί εξωτερικών υπουργοί εσωτερικών και κάναν απολύσεις σε δημοσίους υπαλλήλους;», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε:

«Εμείς λοιπόν δίνουμε αυτή τη μάχη δίχως άγχος αλλά δίνουμε αυτή τη μάχη με απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις δυνάμεις στις δικές μας όσο και στην κρίση του ελληνικού λαού γιατί ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου ο ελληνικός λαός θυμάται και ποιοι λεηλάτησαν και ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα και ξέρει ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους θα πάει μπροστά για να πάει τη χώρα ακόμα πιο μπροστά ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εσάς και κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Προοδευτική συμμαχία που είστε εσείς Η Προοδευτική συμμαχία είναι ο καθένας από εσάς».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια