HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Κουκοδήμος, Αποστόλης Βουνίσιος και Βαγγέλης Κήπου: Η πανίσχυρη τριάδα που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εκλογές και να διοικήσει Κορινό, Παραλία και όλον τον δήμο για την επόμενη δεκαετία! Βαγγέλης Κήπου: Έτοιμος να πάρει τα κλειδιά και να πάει τον τόπο του μπροστά! Τι γνώμη έχουν Γιώργος Κεραμιδιώτης και Χρήστος Μπογιατζής;


Καλησπέρα στην παρέα!

2 είναι τα πυρηνικά όπλα του Κώστα του Κουκοδήμου: Ο Αποστόλης ο Βουνίσιος στον Κορινό και ο Βαγγέλης ο Κήπου στην Παραλία. Με αυτούς τους δύο στο πλευρό του, ο Κώστας έχει σχηματίσει ουσιαστικά μία πανίσχυρη τριάδα που φιλοδοξεί να κερδίσει τις εκλογές και να διοικήσει τον Κορινό, την Παραλία και όλον τον δήμο για την επόμενη δεκαετία!

Δεν διάλεξε τυχαία ο Κώστας ο Κουκοδήμος...

Ο Βαγγέλης ο Κήπου

Ο Βαγγέλαρος ο Κήπου είναι ένα στέλεχος της δεξιάς με 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Μου λένε ότι ασχολούνταν με τα κοινά ήδη από τη δεκαετία του 70, πάντα μαχητικός και δυναμικός.

Το 1998 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Παραλίας, έχοντας απέναντι τον Γιώργο τον Κεραμιδιώτη και τον Χρήστο τον Μπογιατζή. Έχασε για λίγο, δήμαρχος έγινε ο Μπογιατζής.

Το 2002 ο Βαγγέλης ξαναήταν υποψήφιος δήμαρχος. Έχασε ξανά για λίγο, στήριξε στον δεύτερο γύρο τον Γιώργο τον Κεραμιδιώτη και για έναν χρόνο διετέλεσε και αντιδήμαρχος, με πολύ σημαντικό έργο. 

Μετά τα έσπασαν με τον Γιώργο και το 2006 ήταν ξανά αντίπαλοι. Έχασε και πάλι, αυτή τη φορά με αρκετά μεγάλη διαφορά και έτσι έκλεισε τον κύκλο του ως υποψήφιος δήμαρχος στον τόπο που αγάπησε. 

Ο Βαγγέλαρος όμως δεν σταμάτησε να ασχολείται με τα κοινά. Το 2014 τα βρήκε με τον Σάββα τον Χιονίδη και κατέβηκε στο τοπικό συμβούλιο Καλλιθέας, όπου και έγινε πρόεδρος. Ήταν ένας από τους λίγους προέδρους τοπικού που έκανε πολύ έργο. Γρήγορα όμως μάλωσε πάλι με τον Σάββα και έκτοτε είναι θανάσιμοι εχθροί.

Δείτε εδώ τον Βαγγέλη στη γενική συνέλευση του τοπικού συμβουλίου Καλλιθέας, με παρόντα και τον έντιμο Νίκο Μακρίδη, τότε που ακόμη ήταν εναντίον του Σάββα Χιονίδη και παίνευε τον Βαγγέλη: www.pieria.tv

Ο Βαγγέλης εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει τον Κώστα τον Κουκοδήμο, είναι το πρωτοπαλίκαρο του στην Καλλιθέα και όχι μόνο. Σε αυτές τις εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Παραλίας και τον βλέπω ξανανιωμένο! Με νέο κέφι και διάθεση για προσφορά!

Εννοείται πως είναι ένας από τους 5 πιο στενούς συνεργάτες του Κώστα και φυσικά κάνει κουμάντο στην περιοχή του για λογαριασμό του Κώστα. Κολλητός με Χελιδωνόπουλο μου λένε ότι είναι, με άκρες Παραλία και παντού. 

Ο Βαγγέλης κάνει τρελό αγώνα σε αυτές τις εκλογές, όχι μόνο στην περιοχή του, όπου αναμένεται να βγει άνετα πρώτος στο ψηφοδέλτιο Κουκοδήμου, αλλά και σε όλον τον δήμο. "Μπαίνω μέσα στο αμάξι και κάθε μέρα οργώνω τον δήμο σε κάθε του σημείο" λέει με καμάρι. 

Η ώρα της δικαίωσης

Σε αυτή τη συγκυρία, αν ο Κώστας εκλεγεί δήμαρχος, ο Βαγγέλης αναμένεται να πάρει τα κλειδιά της Παραλίας (μαζί με Καλλιθέα και Περίσταση) και όχι μόνο. 

Ο Βαγγέλαρος είναι έτοιμος να υλοποιήσει όσα δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια και είναι πολύ χαρούμενος για αυτό. Επίσης βάζει στοιχήματα πως δεν θα εκλεγεί ο Σάββας ο Χιονίδης δήμαρχος.

Τι λένε για όλα αυτά ο Χρήστος ο Μπογιατζής και ο Γιώργος ο Κεραμιδιώτης; Μάλλον θα αναβιώσουν οι παλιές μάχες των 3, μιας και ο Μπογιατζής κατεβαίνει με τον Χιονίδη ενώ επίσης με το ψηφοδέλτιο Χιονίδη κατεβαίνει και ο Γιώτης ο Αθανασιάδης, στενότατος φίλος του Κεραμιδιώτη. Εκεί θα εκλεγεί ένας από τους δύο και ο Μπογιατζής έχει ήδη προβάδισμα, μετά τη συμφωνία του με Τσερτικίδη, Λεμονόπουλο και Χιονίδη.


Ο Κώστας ο Κουκοδήμος διάλεξε μεγάλο όνομα, πυρηνικό όπλο στην Καλλιθέα - Περίσταση - Παραλία! Ο Βαγγέλαρος ο Κήπου ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, να γίνει και πάλι ο νο.1 παράγοντας στην περιοχή!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:

















 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια