HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Η αλήθεια είναι εδώ για να μας επιβεβαιώνει και να τους διαψεύδει "

Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι από την περιοχή του Πέλεκα Πιερίας, πάρα το γεγονός ότι δείχνουν τις καταστροφές που σημειώθηκαν στις πλημμύρες του 2017, τραβήχτηκαν μόλις χθες (Κυριακή 19 Μαΐου 2019).

Δύο χρόνια μετά τις πλημμύρες και τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή του ποταμού Πέλεκα , για τις οποίες είχαν ενημερωθεί εγκαίρως η Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όλα τα αρμόδια Υπουργεία αλλά και οι ελεγκτικές αρχές της Πολιτείας, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Προφανώς, από την περιοχή δεν έχει περάσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, γι΄ αυτό και ο Ποταμός Πέλεκας δεν περιλαμβάνεται στο «σπουδαίο έργο» που πιστεύει ότι αφήνει στην Περιφέρεια.
Ούτε όμως ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από την περιοχή και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης γνωρίζει τι συμβαίνει στον τόπο του.

Ίσως στις επόμενες περιοδείες του, περάσει από την περιοχή, γιατί όχι συνοδεία της ΥΜΑΘ…..
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε τον περασμένο Μάρτιο ως περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Μακεδονίας υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση.

Έτσι έχουμε βάσιμες ελπίδες να μάθουμε κι εμείς και οι κάτοικοι της Πιερίας για τα αίτια της καταστροφής αλλά και για τις πολιτικές ευθύνες αυτών που δεν έκαναν τίποτε την τελευταία διετία για την αποκατάσταση των ζημιών στην ευρύτερη περιοχή του Ποταμού Πέλεκα. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια