Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παοκτσού νύφη υποδέχτηκε τους παίκτες στο αεροδρόμιο!

Αφού πρώτα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, πήγε στο γλέντι του γάμου και μετά αντί να πάει στο σπίτι της με τον σύζυγό της, έκανε μία στάση στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!


Σύμφωνα με το ethnos.gr o φωτογραφικός φακός, «αιχμαλώτισε» μια νύφη, η οποία μετά του συζύγου της και φίλων, πήγαν κατευθείαν από το γλέντι του γάμου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να πανηγυρίσουν το ιστορικό νταμπλ του «δικέφαλου» και να αποθεώσουν τους «ασπρόμαυρους».

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η νύφη με την εμφάνισή της, αφενός ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα, αφετέρου γνώρισε κι αυτή την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας για την «τρέλα» της!


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.