HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο μαέστρος Γιώργος Νταντάμης πέτυχε το ακατόρθωτο! Οι δεξιοί του ψηφοδελτίου του τρέχουν για σταυρό, για να λένε ο Σύριζα και το Κινάλ το βράδυ των εκλογών πως πήραν μεγάλο ποσοστό στην Κατερίνη! Θέλει ταλέντο για να πείσεις τους δεξιούς να ψηφίσουν, για να βγουν με προτεραιότητα οι Συριζαίοι!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Άντε, 6 μέρες μείνανε βρε, να ψηφίσουμε και να τελειώνουμε επιτέλους με τον πρώτο γύρο!
Αν ένα πρόσωπο έχει ξεχωρίσει με τη στρατηγική του σε αυτές τις εκλογές είναι σίγουρα ο Γιώργος ο Νταντάμης! Ο Γιώργος απέδειξε πως είναι πραγματικός μαέστρος της πολιτικής, μιας και κατάφερε το ακατόρθωτο!


1. Έχει πάρει τη στήριξη του Σύριζα από πέρσι τον Σεπτέμβριο, την ξαναπήρε προφορικά από τους βουλευτές του κόμματος, έβγαλε και ανακοίνωση το ίδιο το κόμμα (που μετά διαψεύστηκε από τη νομαρχιακή, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε, κ.λ.π. , κ.λ.π.)

2. Έχει πάρει και τη στήριξη του ΚινΑλ τον περασμένο μήνα

Άρα το βράδυ των εκλογών τα μεγάλα κανάλια όταν θα δείχνουν τα αποτελέσματα του Δήμου Κατερίνης, προφανώς θα παρουσιάζουν τον συνδυασμό του Γιώργου με ροζ και πράσινο χρώμα, όχι με λευκό.

Άλλος στη θέση του θα έκανε εκλογές μιλώντας για αυτά τα δύο κόμματα που τον στηρίζουν. Ο Γιώργος όμως είναι μαέστρος, ξέρει πολιτική όσο λίγοι! Με το απίστευτο ταλέντο του, έπεισε πολλούς ότι ο συνδυασμός "ναι μεν έχει πάρει στηρίξεις, αλλά είναι ανεξάρτητος, αυτοί έρχονται και μας ψηφίζουν, όχι πως εμείς τους θέλουμε. Αλλά δεν τους διώχνουμε κιόλας". Ναι, ο μάγκας ο Γιώργος τους έπεισε πως υπάρχει και το "ολίγον έγκυος"... μεγάλος παίκτης σας λέω!

Έτσι έχει βάλει τους δεξιούς του συνδυασμού του να τρέχουν και λογικά θα φέρουν αρκετούς δεξιούς ψήφους. Το βράδυ των εκλογών οι δεξιοί ψηφοφόροι θα καταλάβουν πως οι ψήφοι τους προσμετρήθηκαν στον Σύριζα και θα κάνουν μεγάλες χαρές! Τότε βέβαια θα είναι αργά, το πουλάκι θα έχει πετάξει και πιθανότατα ο Γιώργος θα καταγγείλει τα μεγάλα κανάλια και τα κόμματα που τον χρησιμοποίησαν. Άλλωστε οι ψήφοι θα έχουν μετρηθεί!

Κρίμα που έκανε τόσα χρόνια διάλειμμα από την πολιτική ο Γιώργος ο Νταντάμης! Και από το 1990 που ξεκίνησε, σταμάτησε το 2004 μετά την ήττα του ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Επέστρεψε τώρα και βάζει σε όλους μας τα γυαλιά!

Ποιος Αμοιρίδης ρε παιδιά; Ο Νταντάμης κατάφερε να πείσει τους δεξιούς να ψηφίζουν, για να εκλεγούν με προτεραιότητα οι Συριζαίοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι (που θα έχουν προβάδισμα μιας και θα τα πάρουν όλα μονοκούκι, με γραμμή από το κόμμα, το δείχνουν ξεκάθαρα και δημοσκοπήσεις συμβούλων που έχουν διαρρεύσει). Αυτό το κόλπο ο Γιάννης ποτέ του δεν το κατάφερε, τι να λέμε τώρα!

Ο Γιώργος ο Νταντάμης σε αυτές τις εκλογές διδάσκει πολιτική και επικοινωνία. Κοιτάτε να μαθαίνετε από αυτόν...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια