Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η εμπιστοσύνη του κόσμου σε Ρυάκια και Καστανιά δυναμώνει την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Συνεχίζει την πορεία της προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, λαμβάνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα από την παρουσία του κόσμου στις ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη.
Σε Ρυάκια και Καστανιά, οι πολίτες έδειξαν το βράδυ της Δευτέρας την εμπιστοσύνη τους με έμπρακτο τρόπο, και την θέληση τους να ενδυναμώσουν τον δημοτικό συνδυασμό που εγγυάται το αύριο του τόπου.

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Λαγδάρης, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία είναι ανεξάρτητη, με μόνο μέλημα να υπηρετήσει τους δημότες. Σε αυτό το σκοπό συστρατεύονται έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και η νέα γενιά, για να δώσουν με αποτελεσματικότητα τη μάχη για τα συμφέροντα της βόρειας Πιερίας. 

Επιπλέον, ο Δήμαρχος υπογράμμισε τον κίνδυνο που φέρνει η τακτική κάποιων να αγνοούν ή να αποκρύπτουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες πρέπει να πορευτεί ο δήμος, τόνισε τα έργα που έχουν γίνει σε Καστανιά και Ρυάκια, και στάθηκε στον σχεδιασμό που υπάρχει για την περιοχή για το επόμενο διάστημα, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων.

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Είμαστε ανεξάρτητοι, με μόνο μέλημα το συμφέρον του τόπου μας»


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.