Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απάντηση του κ. Θεόδωρου Τεκερίδη σε χθεσινό δημοσίευμα της Kapa News και ανταπάντησηΣυγκεκριμένα ο κ. Τεκερίδης απέστειλε e-mail με την απάντησή του την οποία με χαρά δημοσιεύσουμε .

Η απάντηση του κ. Τεκερίδη:

κ. Σταθακόπουλε,

Παρότι αποφεύγω να απαντάω σε σχόλια που ακούω να λέγονται για μένα , το γεγονός ότι δημοσιεύσατε κείμενο αναφερόμενος στο πρόσωπό μου, εκβιάζει δυστυχώς και την απάντησή μου.

Με τιμή και εκτίμηση προς όλους τους συνδημότες μου δέχτηκα την πρόσκληση συστράτευσης στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα».

Δυστυχώς οι λόγοι που με κράτησαν εκτός ψηφοδελτίου, ήταν λόγοι καθαρά οικογενειακοί – προσωπικοί –κοινωνικοί και σε καμία περίπτωση, κάποιοι από αυτούς που αναφέρετε στο δημοσίευμά σας.

Ο Γιώργος Νταντάμης φέρει υψηλό φρόνημα ευθύνης και όραμα και μπορεί να φέρει την αναγέννηση και την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Εάν ακόμη με θεωρείτε σοβαρό και αξιόλογο άνθρωπο, όπως γράφετε, θα σας παρακαλούσα να προσπαθήσετε να σεβαστείτε το πρόσωπό μου στις αναφορές σας.

Δεν μένω στάσιμος και άπραγος για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας θα παραμείνω ενεργός πολίτης στην υπηρεσία του πολίτη ,όποτε και οποιοσδήποτε με χρειαστεί!

Θεόδωρος Τεκιρίδης


Η απάντηση του Π. Σταθακόπουλου:

Με χαρά διαβάζω και δημοσιεύω σήμερα την απάντηση του φίλου Θόδωρου στο δημοσίευμά μου. Όσα έγραψα είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας, γνωστά στην πόλη της Κατερίνης επί μήνες και διασταυρωμένα από πολλές και διαφορετικές πηγές. 

Σέβομαι την απάντηση του Θόδωρου, διαπιστώνω ότι αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία της υπόθεσης (για το αν και κατά πόσο είχε πρόβλημα με τη στήριξη του Σύριζα στον Γιώργο Νταντάμη) και θεωρώ το θέμα λήξαν. 

Εννοείται πως συνεχίζω να εκτιμώ και να σέβομαι τον ίδιο ως άτομο της προσφοράς, αξιόλογο και σοβαρό. 

Φιλικά

Πέτρος Σταθακόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.