HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποτελέσματα Πιερίας στο 99,64% - 3 έδρες στην Νέα Δημοκρατία και μια στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι εκλέγονται και ποιοι όχι - Η εικόνα σε ολόκληρη της Ελλάδα όπως διαμορφώθηκε με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών σήμερα(φωτο+βίντεο)

Σχεδόν ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των εθνικών εκλογών το 2019 αφού μέχρι αυτή της ώρα έχουμε αποτελέσματα σε 273 εκλογικά τμήματα στην Πιερία από τα 274, και απ’ ότι φαίνεται το ένα και μοναδικό εκλογικό που απομένει δεν πρόκειται ω’ αλλάξει διόλου την εικόνα πια.

Με βάση αυτά τ’ αποτελέσματα λοιπόν, (βλέπε εικόνες) η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 3 βουλευτές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει μία.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται είναι:

1. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΦΩΝΤΑΣ) του Ελευθερίου με 11.394 σταυρούς
2. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου με 10.276 σταυρούς
3. ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Γεωργίου με 9.928 σταυρούς



Ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η κυρία ΣΚΟΥΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) του Δημητρίου με 5.640 σταυρούς.


Το … «ντέρμπι» μεταξύ Μπάσδρας και Χιονίδη που έπαιζε μέχρι αργά τελικά έληξε υπέρ του Χιονίδη με 750 περίπου ψήφους διαφορά.

Η Kapa News και ο συνεργάτης μας Πέτρος Σταθακόπουλος, βρέθηκε απόψε το βράδυ αργά στο εκλογικό κέντρο της νέας Δημοκρατίας για να καταγράψει το κλίμα, και κατάφερε ν’ αποσπάσει δηλώσεις από δυο απ’ τους τρείς εκλεγέντες βουλευτές. Δείτε τις δηλώσεις τους στα παρακάτω βίντεο:



Όσο για τ’ αποτελέσματα στην επικράτεια, και τις έδρες που λαμβάνει κάθε κόμμα στη Βουλή, δείτε τις εικόνες. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η αυριανή Βουλή των Ελλήνων θα είναι εξακομματική, αφού η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε τελικά ν’ αποσπάσει το ποσοστό που χρειαζόταν από το εκλογικό σώμα, ώστε να συμμετέχει στην επόμενη Βουλή.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια