Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο κάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

«Ο φόβος της Ημισελήνου» και η «μουσουλμανική Ευρώπη»


Το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Star, που αλλάζει τον ευρωπαϊκό χάρτη, δίνει μία άλλη διάσταση στα λόγια του Ταγίπ Ερντογάν πως «οι Τούρκοι στην Ευρώπη να κάνουν 5 και όχι 3 παιδιά».

Σύμφωνα με τον τίτλο του φύλλου «Ο φόβος της Ημισελήνου» παρουσιάζεται το «όνειρο» του τούρκου προέδρου για μία «μουσουλμανική Ευρώπη».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας επιχειρεί να αποτυπώσει το πώς θα γίνει η Ευρώπη σε κάποια χρόνια, με βάση τις φαντασιώσεις των Τούρκων. Μέσα από τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου, η Άγκυρα επιχειρεί να συντηρήσει την κόντρα της με την Ευρώπη. Και σύμφωνα με τη Star, της οποίας το πρωτοσέλιδό περνάει από έγκριση πριν τυπωθεί, το 2050 η Ευρώπη θα έχει γίνει μουσουλμανική.

Η Γερμανία θα είναι όλη τουρκική, η Ελλάδα αλβανική και η Ιταλία ρουμανική. Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και η νέα σημαία της Γαλλίας η οποία είναι αυτή της… Αλγερίας.

Η γνωστή δημοσιογράφος Ζεϊνέπ Γκιουρτζανλί στην τακτική της στήλη στην εφημερίδα Sozcu και με τίτλο «Πατριδοκαπηλία και αλήθειες», εκτιμά ότι το τελευταίο προεκλογικό πυροτέχνημα του Ερντογάν πριν το Δημοψήφισμα θα είναι η προσευχή σύσσωμης της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος στην Αγία Σοφία.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.