HCN Fiber Connected

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ψαρονέφρι με θυμάρι - Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


Υλικά για 4 άτομα 

1 φέτα ψαρονέφρι (1 κιλό)
2 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. τριμμένο πιπέρι και μείγμα μπαχαρικών
500 γρ. χοντρό αλάτι


Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 240°C. Λαδώνουμε τη φέτα από το ψαρονέφρι και σκορπίζουμε επάνω του και από τις δύο πλευρές μια κουταλιά θυμάρι και το πιπέρι με τα μπαχαρικά.

Πιέζουμε με το χέρι μας να κολλήσουν επάνω στο κρέας.

Σε ένα ταψάκι φούρνου στο μέγεθος περίπου της φέτας του κρέατος αναμειγνύουμε το χοντρό αλάτι με το θυμάρι.

Βάζουμε στο φούρνο και αφήνουμε να ζεσταθεί για 10 λεπτά. Ακουμπάμε το ψαρονέφρι επάνω στο ζεστό αλάτι και ψήνουμε για 20 λεπτά αναποδογυρίζοντας το κρέας στη μέση του ψησίματος.

Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και το σερβίρουμε ζεστό με σοταρισμένες πατατούλες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια