HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ DEAL: Από σήμερα το πρωί το Ε οριστικά στον Ιβάν Σαββίδη


Έπεσαν οι υπογραφές. Ο Ρώσος επιχειρηματίας συμφώνησε να καταβάλλει 12 εκατομμύρια ευρώ στον Φίλιππο Βρυώνη. Ένα μέρος του τιμήματος κρατήθηκε από τον αγοραστή μέχρι η εφορία να ελέγξει όσες χρήσεις του Ε είναι μέχρι σήμερα ανέλεγκτες. Ο Βρυώνης συμφώνησε να καταβάλλει περίπου 2,5 εκατομμύρια το χρόνο, προκειμένου να προωθεί τις κρέμες και τα καλλυντικά του από διάφορες εκπομπές. Δεν υπάρχει όμως συμφωνία για τη διατήρηση των παρουσιαστών που προωθούν αυτές τις κρέμες.
Ωστόσο, ο Φουρθιώτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει πάρει προκαταβολή και θα μείνει μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, το ίδιο και η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Δεν είναι όμως υποχρεωμένος ο νέος ιδιοκτήτης να τους κρατήσει περαιτέρω ή εάν θέλει μπορεί να σπάσει τα συμβόλαια καταβάλλοντας τις αποζημιώσεις. Η οριστική συμφωνία Βρυώνη – Σαββίδη  υπεγράφη σήμερα το πρωί και το κανάλι Ε οριστικά πέρασε στα χέρια του Σαββίδη, του ΣΥΡΙΖΑ και … του Βλαδίμηρου Πούτιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline.gr ο Ρώσος επιχειρηματίας ήταν πολύ επιφυλακτικός και έβαλε ένα πλήθος διαλυτικών αιρέσεων. Φυσικά ο Σαββίδης θα πληρώσει για την άδεια το λιγότερο 35 εκατομμύρια, το περισσότερο βλέπουμε…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια