Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βίντεο με τον Διογένη Δασκάλου και τους Monie Monie Conniente στην 91η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου

Στην Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου βρέθηκε η κάμερα του Kapa-News προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη παράσταση της σειρά των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τον θεσμό αυτόν εφέτος.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια σπαρταριστική μουσική παράσταση με στοιχεία stand up comedy. Ο γνωστός Διογένης Δασκάλου με το συγκρότημά του, τους Monie Monie Conniente, έδωσε ρεσιτάλ γέλιου, αλλά και εξαιρετικής μουσικής.

Όσοι είχαμε την τύχη να πάμε, είχαμε  μια αξέχαστη και διασκεδαστική βραδιά. Για τους υπόλοιπους, (τους άτυχους) μπορούμε να τους δώσουμε μια γεύση με το παρακάτω βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.