Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

OktoBEER Festival στο ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Στις 14 και 15 Οκτώβρη, Σάββατο και κυριακή στο μαγευτικό ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ επάνω στα Πιερία Όροι υποδεχόμαστε το χειμώνα με μπύρα, σουβλάκι, και χωριάτικο λουκάνικο.

Το 4ο OktoBEER Festival ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΈΝΟ και σε υπαίθριο πλέον χώρο στο παλιό Ελατοχώρι περιμένει τους φίλους του (παλιούς και νέους) με ζωντανή μουσική, χορό και άφθονη ΜΠΥΡΑ.

ΞΑΝΘΙΑ και ΜΑΥΡΗ μπύρα θα ρέει άφθονη, ενώ οι ρυθμοί της ζωντανής μουσικής θα ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε για ένα διήμερο γεμάτο ρυθμό, γεύσεις και ΑΦΡΟ!!!


Θα γίνουν ειδικές τιμές για διανυκτερεύσεις για το διήμερο 14 & 15 Οκτωβρίου από τα ξενοδοχεία της περιοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το OktoBEER Festiva
l

στα τηλέφωνα: 6378957235 & 6934474595
e-mail: hotelamandrias@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.