Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο κάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Φωτορεπορτάζ απο την πολύ πετυχημένη δράση στην Κατερίνη με τίτλο "Γεμίζουμε τις τσάντες με χαμόγελα" #tsantesmexamogela

Η φετινή δράση του Kapa-News σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης με τίτλο: "Γεμίζουμε τις τσάντες με χαμόγελα" ολοκληρώθηκε επίσημα αργά εχθές το βράδυ με την παραλαβή και των τελευταίων πακέτων απο το Αιγίνιο.

Αυτές τις ώρες γίνεται η καταμέτρηση και η τακτοποίηση των δωρεών του κόσμου και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα επίσημα αποτελέσματα. Ωστόσο ο κόσμος δεν σταματά να μας στέλνει συνεχώς πακέτα με σχολικά είδη. Ευελπιστούμε ότι μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Ως τότε απολαύστε ένα μικρό φωτορπορτάζ απο την δράση αυτή:


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.