Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρόσκληση σε φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση που διοργανώνει με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών που υποστηρίζει.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017
Κέντρο: ΘΕΑΜΑ (3ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης)
Ώρα: 12:00μμ
Είσοδος (με φαγητό): Ενήλικες 10€, Παιδιά 5€

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες:

Ποντιακά – Τραγούδι:
Κυριάκος Τριανταφυλλίδης
Λύρα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Κρητικά – Λύρα: Σφακιανάκης Γιώργος με το συγκρότημά του
Δημοτικά: Μουσικό σχήμα «Γιαγκίνι»

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει λαχειοφόρος αγορά με όμορφα δώρα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983736090Για το Δ.Σ. Του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο Πρόεδρος
Αναστασίου Χάρης
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.