HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Όταν αντίπαλος οπαδός σε «γλεντάει» μέσα στο σπίτι σου


Πολύ περισσότερα από μια μονομαχία μέσα στο χορτάρι και στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου είναι κάποιες κόντρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μια από αυτές αφορά το βορειοανατολικό κομμάτι της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα τις Νιουκάστλ και Σάντερλαντ.

Τώρα, πού κολλάει ένας οπαδός της Πρέστον σε όλο αυτό; Μα φυσικά, στο γνωστό και μη εξαιρεταίο στα γήπεδα τρολάρισμα, το οποίο χρησιμοποίησε στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σάντερλαντ.

Στην Αγγλία, συνηθίζεται οι ομάδες να διοργανώνουν κάποια happenings στην ανάπαυλα, που συνήθως περιλαμβάνουν και δώρα. Η… πρόκληση που είχαν να αντιμετωπίσουν όσοι κληρώθηκαν, ήταν να πετύχουν το δοκάρι με μακρινό σουτ. Ένας από αυτούς ήταν ο τυχερός οπαδός της Πρέστον, που αποδείχθηκε και καλός με την μπάλα στα πόδια του.

Ε, όταν πέτυχε το οριζόντιο, άρχισε να πανηγυρίζει σαν τον θρυλικό επιθετικό της Νιούκαστλ, της «αιωνίας» αντιπάλου της Σάντερλαντ, για να δημιουργήσει τον εκνευρισμό στο κοινό των «μαύρων γατών». Ένας από τους ανθρώπους του γηπέδου κατάλαβε τι έκανε και προσπάθησε να τον σταματήσει, ενώ είναι σίγουρο πως πλέον αποτελεί persona non grata στο «Στάδιο του Φωτός».

Για την ιστορία, η ομάδα του, η Πρέστον, επικράτησε της Σάντερλαντ με 2-0, για να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την παραμονή της στην Τσάμπιονσιπ (την αντίστοιχη Β’ Εθνική Αγγλίας).

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια