HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γιώργος Νταντάμης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Κατερίνης (βίντεο+φωτο)


Τη χθεσινή μέρα (14 Μαρτίου 2018) διάλεξε για να κάνει την πολυαναμενόμενη επίσημη δήλωση του ως υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης στους δημοσιογράφους ο γνωστός συμπολίτης μας κ. Γιώργος Νταντάμης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Νταντάμης, αφού ανέγνωσε την σύντομη γραπτή δήλωσή του, δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, και απάντησε σχεδόν σε όλες. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τόσο την δήλωσή του όσο και τις απαντήσεις που έδωσε σε θέματα και ερωτήματα των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εχθές στην συνέντευξη τύπου.

Στην σεμνή κατά τα άλλα αυτή συγκέντρωση, εκτός των ΜΜΕ και των εκπροσώπων τους, βρέθηκαν και αρκετοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του κυρίου Νταντάμη. Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο υποψήφιος Δήμαρχος, χαιρέτησε όλο τον κόσμο προσωπικά έναν-έναν και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η βραδιά έκλεισε μ’ ένα δείπνο που παρέθεσε ο κ. Νταντάμης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου και συζήτησε μαζί τους θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και της επικαιρότητας.

Ακολουθεί βίντεο από την συνέντευξη τύπου και φωτογραφικό υλικό.












Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-
Πηγή φωτογραφιών: Αντώνης Μούμος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια