HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Καταγγελία αναγνώστη!!! "Είναι τουλάχιστον ντροπή τους"...!!!


Μια σειρά φωτογραφιών έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Kapa-News απο έναν αγανακτισμένο αναγνώστη Κατερινιώτη για την κατάσταση που βρίσκονται οι ελληνικές σημαίες που κυματίζουν μεσίστια στα δημόσια κτίρια.

Οι φωτογραφίες συνοδευόταν και απο το εξής σχόλιο:

"Είναι ντροπή τους, και μάλιστα αυτόν τον καιρό που η χώρα μας βάλλεται απο παντού, στα δημόσια κτίρια της χώρας μας οι ελληνικές σημαίες, το σημαντικότερο και πολυτιμότερο σύμβολο της πατρίδας μας να έχουν αυτή την εικόνα!!! Στο κάτω-κάτω, εαν δεν έχουν 10-20 ευρώ να τις αλλάξουν, να πάω ν' αγοράσω εγώ μερικές και να τους τις πάω δώρο.  Ξοδεύονται ένα κάρο χρήματα σε ανοησίες και σ' αυτό το σοβαρό θέμα κάνουν τσιγκουνιές; Είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ τους!!! Εκτός εάν η αμέλεια δεν είναι ο λόγος αυτής της εικόνας, αλλά κάτι άλλο. Τότε αλλάζουν τα πράγματα... Επιβάλλεται ν' αποκαταστήσουν ΟΛΕΣ τις σημαίες απ' όλα τα δημόσια κτίρια ΤΩΡΑ!!!"

Δείτε τις φωτογραφίες:




Σχόλιο Kapa-News: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι απο αμέλεια υπάρχει αυτή η εικόνα. Συμφωνούμε στο ότι είναι απαράδεκτη (η εικόνα αυτή), αλλά όχι στο ότι υπάρχει δόλος απο πίσω. Θέλουμε (καλοπροαίρετα πάντα) να πιστεύουμε, ότι τώρα που επισημάνθηκε απ' τους πολίτες οι αρμόδιοι θα προχωρήσουν άμεσα στις αντικαταστάσεις των σημαιών.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Για ποιά αμέλεια μιλάς; Ελαφρυντικά, παρέχεις; Δημόσιες Υπηρεσίες, Δημόσια κτίρια,... αμέλεια;;; Οι φωτογραφίες, δεν φωτογραφίζουν ποια είναι τα κτίρια αυτά... δίνουν και ταυτόχρονα και συγχωροχάρτι! Όλα καλά λοιπόν. Πάμε στο επόμενο, τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν είστε ένας απ' αυτούς που αγαπούν τις θεωρίες συνομοσίας, και μισούν κάθε εξουσία απλά και μόνο επειδή είναι εξουσία, και δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, ότι δηλαδή υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας σε τέτοιες καταστάσεις, τότε νομίζω ότι κάθε συζήτηση μαζί σας για το συγκεκριμένο θέμα είναι περιττή.

      Οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν με ανθρώπους αγαπητέ. Αυτό σημαίνει λογικά ( εφόσον υπάρχει και ο παράγοντας λογική σε κάθε σκέψη) ότι οι παραλείψεις ή η αμέλεια είναι φυσιολογικές. Το ότι δηλαδή υπάρχει σε κάποιο δημόσιοο κτίριο μια φθαρμένη σημαία (και δυστυχώς δεν είναι μόνο ένα) δεν σημαίνει ότι γίνεται βάση οργανωμένου σχεδίου πάντα.

      Τόσο απλά.

      Απο εκεί και πέρα, αναγνωρίζουμε την αγανάκτησή σας και την συμμεριζόμαστε, αφού κι εμείς είμαστε αγανακτησμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, αλλά το να πετάτε λάσπη στον αναμεστήρα δεν είναι λύση. Το μόνο που καταφέρνετε με αυτή τη μέθοδο είναι κατ' αρχάς να λερωθήτε κι εσείς, και κατα δεύτερον να χάσετε το (όποιο) δίκιο σας.

      Σας συμβουλεύουμε λοιπόν στο εξής να ηρεμήσετε ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης και να αποφύγετε τον κίνδυνο της έκθεσής σας. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε.-

      Διαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!