HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το ταξίδι μας στην Πιερία ξεκινάει!!! Πρεμιέρα Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στην Διον Τηλεόραση!!! (βίντεο)


Εδώ και μέρες έχουμε ήδη προαναγγείλει το νέο εγχείρημα της Kapa News που αφορά μια πρωτοποριακή ταξιδιωτική – ψυχαγωγική – τουριστική εκπομπή για την Πιερία.

Διαβάστε εδώ: Δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ!!! Το Kapa News ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι στην όμορφη Πιερία!!! (βίντεο)

Για την ιστορία, σας ενημερώνουμε ότι στόχος μας είναι μέσα σε 20 τριαντάλεπτα επεισόδια να σας γνωρίσουμε την Πιερία, και να σας δείξουμε όλα όσα δεν σας έχει δείξει ΠΟΤΕ κανείς μέχρι σήμερα.

Η πρώτη μετάδοση της εκπομπής λοιπόν (η πρεμιέρα δηλαδή) γίνεται την Κυριακή που μας έρχεται (17 Ιουνίου δηλαδή) στις 18:30 από την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Από εκεί και πέρα η εκπομπή θα μεταδίδεται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ την ίδια ώρα (δηλ. 18:30) ενώ θα υπάρχουν και 2 ακόμη επαναλήψεις μέσα στην εβδομάδα, σε διαφορετικές ημέρες και ώρες ώστε να έχουν την ευκαιρία όσο το δυνατόν περισσότεροι να την παρακολουθήσουν.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Η κάθε εκπομπή θα μεταδίδεται και από την Kapa News, και μάλιστα από το κανάλι μας στο Youtube, ΜΕΤΑ όμως από την ολοκλήρωση των μεταδόσεων στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Δηλαδή με μία εβδομάδα καθυστέρηση.

Και φυσικά το ταξίδι μας αυτό στην Πιερία, και οι περιπέτειες που θα ζήσουμε από κοινού εμείς (οι συντελεστές της εκπομπής) αλλά και εσείς (οι τηλεθεατές) ετοιμάζεται σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα να ταξιδέψει και στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στον Καναδά!

Ήδη η παραγωγή της εκπομπής «Με ποδήλατο» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μεγάλο ομογενειακό οργανισμό που δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ στον Καναδά, για την μετάδοσή της και εκεί!!!

Θυμίζουμε ότι την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής την κάνει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βερροιώτης, γνωστός παγκοσμίως και ως «Ο ποδηλάτης του Κόσμου», και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης αφού υπήρξε συνεργάτης και παρουσιαστής στην ΕΤ3 (πρόσφατα) αλλά και σε άλλα πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά μέσα.

Τέλος την οργάνωση παραγωγής και την αρχισυνταξία έχει αναλάβει ο συνεργάτης της Kapa News δημοσιογράφος, Πέτρος Σταθακόπουλος, ενώ η όλη παραγωγή είναι της Kapa News.

Πάρτε μια μικρή γεύση του τι θα δείτε στις οθόνες σας την Κυριακή 17 Ιουνίου από το παρακάτω τρέϊλερ:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια