HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χωρίς λόγια… Χωρίς σχόλια… Αλλά με πολλές απορίες!!! (φωτογραφίες)


Είπαμε θέλουμε μια «πράσινη» πόλη στην Κατερίνη, αλλά όλα έχουν και όρια…!!!

Περνώντας από γνωστό κεντρικό σημείο της Κατερίνης, το μάτι μας έπιασε την εικόνα που βλέπετε και μας κίνησε το ενδιαφέρον, γιατί είδαμε κάτι… περίεργο. Κάτι που δεν κολλούσε στο μάτι μας. Έτσι σκεφτήκαμε να το φωτογραφίσουμε και να σας το δείξουμε, απλά και μόνο για να ρωτήσουμε και να επιβεβαιωθούμε.

Είναι όντως κάτι παράξενο στην εικόνα ή απλά εμείς είμαστε «ανάποδοι» και περίεργοι;

Παρατηρήστε προσεκτικά τις φωτογραφίες, και αφήστε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση, μπας και μας βοηθήσετε να βγάλουμε κι εμείς ένα συμπέρασμα…


Σ.Σ.: Το δέντρο που βλέπετε φυτεμένο μπροστά στην πόρτα, βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη και η πόρτα που κλείνει το νέο-φυτεμένο δένδρο ανήκει στο γνωστό και πρόσφατα ανακαινισμένο διατηρητέο «αρχοντικό Τσαλόπουλου»






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!