HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Θανατηφόρο τροχαίο απόψε στην Κατερίνη – Το αυτοκίνητο αλλά και η μοτοσυκλέτα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς!!!

Τροχαίο ατύχημα έγινε σήμερα λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, στο ύψος του Πλατανόδασους, μ’ έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν μια μοτοσυκλέτα μ’ ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Νεκρός είναι ο νεαρός που επέβαινε στην μοτοσυκλέτα, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, αφού και τα 2 οχήματα (το αυτοκίνητο και η μοτοσυκλέτα) μετατράπηκαν σε άμορφους σωρούς μετάλλων.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση προήλθε από την μοτοσυκλέτα η οποία σε μια στροφή (λίγο μετά το Πλατανόδασος και με κατεύθυνση την Κατερίνη) εξετράπη της πορείας της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη άμεσα η Τροχαία, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και ένα όχημα οδικής βοήθειας, να επιληφθούν. Για πάνω από 1:30 ώρα η κυκλοφορία στο δρόμο διακόπηκε και στα 2 ρεύματα, και η Τροχαία εξέτρεπε όλα τα διερχόμενα οχήματα (και από τα 2 σημεία του ατυχήματος) να περνάνε μέσα από το χωριό Νεοκαισάρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας η ο οποία θα εκδοθεί αφού πραγματοποιηθεί η έρευνα και η εξέταση των στοιχείων που έχει στα χέρια της.


(φωτογραφία αρχείου)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια