HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τελικά ο Κώστα Κουκοδήμος είναι ΕΠΙΣΗΜΑ απο εχθές υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κατερίνης (77 φωτογραφίες)

Η πολυαναμενόμενη ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Κουκοδήμου, πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη εχθές το βράδυ (21/9/2018) στις 20:30, στο συνεδριακό κέντρο της ΕΚΑΒΗΣ.

Η προσέλευση του κόσμου, (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες) ήταν αρκετά μεγάλη και ο παλμός υψηλός, αφού τα χειροκροτήματα δεν σταμάτησαν σχεδόν καθόλου απο την ώρα που μπήκε στην αίθουσα ο κ. Κουκοδήμος, μέχρι την ώρα που τελείωσε με την ομιλία του και αποχώρησε.

Το περιεχόμενο δε της ομιλία του ήταν αρκετά καυστικό, αλλά και στοχευμένο κυρίως προς την νυν διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, αλλά και στον ίδιο την Δήμαρχο. Στιγμιότυπα απο αυτή την ομιλία θα δημοσιεύσουμε αργότερα σ' ένα βίντεο που ετοιμάζουμε αυτή την ώρα.

Σε ότι αφορά τον κόσμο, ως προς το ποιοι ήταν εκεί δηλαδή, και ποιοι έλειπαν, (όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες) οι απόψεις αλλά και τα κουτσομπολιά (ή παραπολιτικά αν θέλετε) ήταν ποικίλα.

Για όσους όμως γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις το πλούσιο φωτορεπορτάζ της Kapa News που ακολουθεί θα σας δώσει αρκετές απαντήσεις...

Δείτε τις φωτογραφίες:














































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια