HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σ. Χιονίδης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος. Πόσες φορές να το ξαναπω; Κλείστε τα’ αυτιά σας στους ψεύτες…» (βίντεο)

Στο γραφείο του κάλεσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, τους δημοσιογράφους της πόλης, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία του έργου του Δήμου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και για τα σχέδια του τόσο τον χειμώνα που έρχεται όσο και τα μελλοντικά.

Μετά το πέρας της τοποθέτησής του, ο Δήμαρχος δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Το μεγάλο όμως ενδιαφέρον της κουβέντας ξεκίνησε όταν ο συνεργάτης της Kapa News δημοσιογράφος Πέτρος Σταθακόπουλος, έφερε της συζήτηση στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητώντας ευθέως τον κ. Χιονίδη να ξεκαθαρίσει για ακόμη μια φορά αν θα είναι υποψήφιος ως Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου ή ενδιαφέρεται για την θέση του βουλευτή.


Στο βίντεο που ακολουθεί λοιπόν και περιλαμβάνει όλη της συνέντευξη τύπου, το μεγάλο ενδιαφέρον όπου ανοίγει η εκλογική κουβέντα, ξεκινάει από το 38’ λεπτό. Δείτε τι μας είπε σήμερα ο κ. Χιονίδης, και πόσο καυστικός ήταν στα σχόλια του σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν ν’ αποχωρεί, αλλά και με συγκεκριμένους συνυποψήφιούς του.




Τα συμπεράσματα δικά σας…




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια