HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θερμά συγχαρητήρια κ. Κουκοδήμο! Απαξίωσες ολόκληρο κόμμα μπροστά στα μάτια τους χωρίς καμία αντίδραση! Σου βγάζουμε το καπέλο!!!


Πρώτο θέμα μέσα στην πόλη της Κατερίνης σήμερα, η χθεσινή συγκέντρωση-ομιλία του βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμου, και οι εντυπώσεις που άφησε.

Οι ερωτήσεις «βροχή» σήμερα το πρωί από αυτούς που δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να πάνε, σε αυτούς που τελικά έδωσαν το παρόν στην χθεσινή ομιλία του βουλευτή όπου καθαρά και ξάστερα έθεσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος της Κατερίνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ωστόσο κανείς, ή τουλάχιστον στα δικά μας αυτιά και μάτια, δεν έφτασε ούτε ένα σχόλιο για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη εχθές το βράδυ μπροστά στα μάτια και τ’ αυτιά όλων κατά την διάρκεια της ομιλία του κ. Κουκοδήμου και δεν υπήρξε ούτε μια αντίδραση!

Ο κ. Κουκοδήμος ευθέως και ευθαρσώς είπε πως «Δεν γίνεται να βαφτιστεί ανεξάρτητος, και ότι έχει κομματική ταυτότητα για την οποία είναι περήφανος». Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε πως έχει την στήριξη της Ν.Δ.

Δείτε το στιγμιότυπο και θα καταλάβετε τι λέει και τι εννοεί:



Με άλλα λόγια, απαξίωσε τόσο το κόμμα της Ν.Δ. το καταστατικό της, τα κομματικά όργανά της, όσο και την πρόσφατη επιστολή (11/09/2018) του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη περι στήριξης υποψηφίων (βλέπε εικόνα) που πρόσφατα δημοσιεύσαμε εδώ στην Κapa News.


Απαξίωσε τέλος και την χθεσινή επείγουσα και σημαντικά επιστολή-διευκρίνιση που έστειλε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ η ίδια η ΝΟΔΕ, και η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά :

"Μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη της Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα όποια πρόσωπα πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις υποψηφίων Δημάρχων, πηγαίνουν με προσωπική τους επιλογή και ευθύνη μόνο και όχι με το κομματικό τους αξίωμα.

Όσοι εκ των υποψηφίων Δημάρχων διαδίδουν ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος, δηλώνουμε ότι αυτό δεν ισχύει και είναι απαράδεκτη η χρησιμοποίηση αυτής της τακτικής. Έχουμε εμπιστοσύνη στην αρμόδια επιτροπή που συνεστήθει σε ανώτατο επίπεδο και προσωπικά στον Πρόεδρο μας Κ. Μητσοτάκη για τις αποφάσεις που θα πάρουν για όλους τους Δήμους, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών, για μια τοπική αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του τόπου και του λαού."

Διαβάστε όλο το χθεσινό δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Πιερίας εδώ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Κατόπιν όλων αυτών νομίζουμε ότι ο κ. Κουκοδήμος αξίζει απο όλους μας θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτό που κατάφερε, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα, τώρα που και επίσημα πια έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια