HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: “Γιορτή του Αγρότη» χωρίς φασαρία ή γκρίνια δεν γίνεται… (βίντεο)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η έναρξη της 16ης Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων σημαδεύτηκε από ένα μικροεπεισόδιο ή παρεξήγηση (αν θέλετε) που έγινε μεταξύ του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Γιάννη Κουρινιώτη και των βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα το επεισόδιο ξεκίνησε μόλις τελείωσαν οι χαιρετισμοί των βουλευτών και όλοι μαζί οι επίσημοι κατευθύνθηκαν προς την κορδέλα για το καθιερωμένο κόψιμό της. Τότε ο κ. Κουρινιώτης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα και φωνάζοντας ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, δηλ. η κ. Μπέτυ Σκούφα, ο κ. Χάρης Τζαμακλής και ο κ. Αστέριος Καστόρης, καταχράστηκαν την φιλοξενία που τους έγινε, και αντί να αρκεστούν σ’ έναν απλό χαιρετισμό όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει, εκείνοι παίρνοντας περισσότερο χρόνο απ’ όσο θα έπρεπε κανονικά, προέβησαν (εκτός από τον χαιρετισμό) σε προεκλογικούς λόγους. Για εκείνον (τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ δηλαδή) ακόμη πιο απαράδεκτη ήταν η στάση του οικοδεσπότη Δημάρχου που δεν έδωσε καθόλου χρόνο και σε εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας ν΄ απαντήσει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο (αλλά αντίστροφα) είχε γίνει και πέρυσι, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τότε, να κατηγορούν τον ίδιο Δήμαρχο ότι είχε μετατρέψει σε «κομματικό πανηγυράκι» τον θεσμό της «Γιορτής του Αγρότη», αφού επέτρεψε τα εγκαίνια τότε να γίνουν από τον βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. κ. Γεωργαντά, απαξιώνοντας (κατά την άποψή τους) του ίδιους. Και γι΄ αυτό και αποχώρησαν τότε απ’ τα εγκαίνια.

Φαίνεται τελικά ότι «Κριταμά» χωρίς γκρίνιες μάλλον δεν γίνεται. Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Kapa News ο κ. Κουρινιώτης για το χθεσινό συμβάν:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια